Bővült az időszakosan ingyenes könyvek listája

4 helyett  13 darabra nőtt az ideiglenesen ingyenesen hallgatható könyvek száma!

Igyekeztünk nem csak válságkezelés és aggódás témakörében feltenni könyveket (természetesen ettől függetlenül ezek száma is bővült).

Most már 2 könyvet a gyerkőcök is hallgathatnak.

Gondoltunk a spirituális feltöltődést keresőkre is. A Biblia és egy napi rövid áhítatos gondolatokat tartalmazó könyv is ingyenesen elérhető időszakosan.

Köszönjük a felajánlásokat a kiadóknak és íróknak!

3 új kiadó könyveivel bővült a kínálat

Az üzleti/önfejlesztő vonalat erősítve csatlakozott a Voizhoz a Pongor Kiadó. 2 remek könyv és 2 előadássorozat hallgatható tőlük. A jövőben is érkeznek majd folyamatosan a Pongor Kiadó könyvei.

Az üzleti vonal mellett szeretnénk nyitni a klasszikusabb könyvek felé is. Ennek az erőfeszítésnek az eredménye 2 új kiadóval kötött megállapodásunk.

Az egyik a Móra Kiadó, kinek már több könyve is hallgatható a kínálatban és folyamatosan készülünk újabbakkal is.

A másik a Titis Kiadó, akik szépirodalommal örvendeztettek meg minket. 27 könyvük került fel a kínálatba első körben. Önfejlesztő könyvek között érdemes a lelket is felüdíteni. Remek lehetőséget rejtenek ezek a könyvek, hogy saját belső világunkat építsük.

Kisebb kiadónak és független írónak is feltűntek a könyvei a Voizban

A hűséges Voiz előfizetőknek az is feltűnhetett, hogy sok kisebb kiadó és független író könyve is meghallgatható már a Voiz-ban.

Folyamatosan keressük azokat az írókat, akik szeretnék hangoskönyv formában is terjeszteni a könyveiket. Szerencsére egyre többen hallanak rólunk, így a közeljövőben számítunk arra, hogy az ilyen könyvek száma továbbra is bővülni fog.

Több könyv érkezett az utóbbi időben

Nem csak az új megegyezések bővítették a könyvek listáját, hanem a már meglévő megállapodásaink is kiválóan működnek. HVG Kiadó, Bagolyvár Kiadó, MotiBooks is folyamatosan küldi gyártani a könyveiket.

Lassan elérjük a 300 könyvet!

Új tartalomtípus előfizetőinknek: Könyvösszefoglalók

Próbaképpen elkészítettünk néhány olyan könyv összefoglalóját, amit még hangoskönyvként nem tudnánk betenni az applikációba.

Kíváncsiak voltunk, hogy előfizetőink örülnek-e majd az ilyen típusú tartalomnak is.

Pár nap elteltével azt mondhatom, hogy valószínűleg folytatjuk az ilyen könyvek gyártását.

Ezeket a rövidített könyveket az előfizetőink érhetik el, viszont nekik semmilyen díjat nem számolunk fel a könyvösszefoglalók hallgatásáért.

 

Mindenkinek kitartást és hasznos időtöltést kívánunk!

Egy gombnyomással megoszthatod: