Eddigi vélemények

Ezeket a véleményeket a Google Play és I Store-ban írták meg nekünk az eddigi VOIZ-osok. Köszönjük nektek!

Fantasztikus lehetőség a fejlődésre! Külön köszönöm a lehetőséget, hogy bővítették az ingyenesen hallgatható könyvek listáját! Szuper csapat!

Andrea Macsi, Magyarország

Rohanunk, sietünk és emiatt túlságosan kimerültek vagyunk. Az időnk nagyon kevés lett ahhoz, hogy kedvenc időtöltésünkre tudjunk többet fordítani. Én emiatt köszönöm szépen, hogy hangos könyvek formályában is élvezhetem az olvasást, a fejlődés és tanulás hasznosságát.

Mária Kerényi, Magyarország

Imádom! Nagyszerűen tudok mellette takarítani, kutyátsétáltatni, vagy bármilyen házimunkát végezni. És közben fejlesztem önmagam, tanulok, fejlődök. 2 nap alatt már 1,5 könyvet meghallgattam, és csupa jó dolgot tanultam belőlük! Köszönöm a lehetőséget, hálás vagyok a készítőknek.

Zsuzsi Meszleny, Magyarország

Vállalkozónőként, több gyerekes anyukaként elég nehéz időt szakítani sokszor az olvasásra. A VOIZ ebben segít nekem, a háztartási munkák fontos kísérője, hiszen folyamatosan fejleszthetem magam akár főzés közben is. A könyvek jó minőségűek.

ArcSzíntér, A biosminkes

Nagyon elégedett vagyok! A program egyszerű, érthető, minden eshetőséget érintő, részletes tájékoztatással! A telefonhívásom után hamar visszahívtak! Tisztelettudó, kedves, gyors ügyintézés! Maximális segitőszándékot tapasztaltam! Nem azt a terméket vettem meg, amit szerettem volna. Gyorsan korrigálták hibámat! Mire érdeklődtem volna, hogy megkapták -e segítségét kérő e-mail-om, már utalták is vissza a számlámra a tévesen vásárolt termék árát, Én pedig közben megvettem a megfelelő! Köszönöm !

Csabáné Alföldi, Magyarország

Nekem olvasasi nehézségeim vannak, ezért óriási segítség ez a megoldás ismereteim szélesítéséhez, fejlődésem elősegítésére. NAGYON jó anyagok vannak fent, a felolvasok NEM MONOTONOK, olyan hangon beszelnek, hogy nem bagyadok el, tudok figyelni, elvezem ezt a tanulasi módszert sportolas, vezetes, kerti munka, vagy éppen főzes takarítás, gyakorlatilag bármikor.

Lajos János, Magyarország

Próbáld ki ingyen!

Hallgasd ingyenes fejezeteket!