Hallgass könyvet bárhol, bármikor!

Ingyen hangoskönyv >>
Ingyen hangoskönyv >>

Ingyen adunk neked egy általad választott hangoskönyvet!

Több mint 700 hangoskönyv, és a kínálat egyre bővül

Kosztolányi szerint a könyvet ketten alkotják: aki írja és aki elolvassa. Mi ezt kiegészítenénk még azzal is, aki meghallgatja. Ma, amikor az olvasásra fordított és fordítható órák száma drasztikusan csökken egy ember életében, hatalmas hasznot jelentenek a hangoskönyvek, hiszen így napi 20-30 perc könyvhallgatással akár heti egy könyv tartalmát is magunkba szívhatjuk.

Ha nincs időd elolvasni, akkor hallgasd meg! Töltekezz fel akár út közben, kikapcsolódásként a kávészünetben, vagy este egy forró kakaóval, amikor a többiek filmet néznek.

Ingyen hangoskönyv >>
Ingyen hangoskönyv >>

Hogyan működik a VOIZ?

Egyszerű! Előfizetésedért cserébe korlátlan hozzáférést kapsz az applikáción lévő összes tartalomhoz. Ha VOIZ előfizető vagy, akkor a jelen állás szerint havonta több mint 700 hangoskönyv áll a rendelkezésedre bárhol, bármikor, amelyeket akár párhuzamosan is hallgathatsz, hiszen a smart könyvjelző mindig megjegyzi, hol hagytál félbe egy adott hangoskönyvet. Az elérhető könyvek száma ráadásul hétről hétre bővül, így biztosan nem fogsz ráunni sem.

Ingyen hangoskönyv >>
Ingyen hangoskönyv >>

Egyre bővülő kínálat!

Előfizetőink nagy örömére egyre több kiadó csatlakozik a VOIZ Hangoskönyvtár applikációhoz, ezzel egyidőben a hangoskönyveket elérhetővé tevő, partneri platformok száma is nő.

A hangoskönyv és a nyomtatott könyv nem ellenségei, inkább tökéletes komplementerei lehetnek egymásnak. Sokszor jól esik egy könyvet kézbe venni és belefeledkezni az olvasásba, sokszor viszont a körülmények egy könyv hallgatását igen, de olvasását nem teszik lehetővé. Olvass, hallgass – a lényeg, hogy fogyassz sok könyvet! Most minden új feliratkozót egy általa kiválasztott hangoskönyvvel ajándékozunk meg.

Ingyen hangoskönyv >>
Ingyen hangoskönyv >>

5 ok, amiért imádni fogod a hangoskönyveket

  • Bármikor, bárhol a rendelkezésedre áll egy egész könyvtár

  • Olvasni is szuper, de egy hangoskönyv hallgatása kevesebb időt és energiát igényel

  • Nincsenek unalmas percek: vezetés, főzés, sportolás közben is hallgathatod a kedvenc könyveidet

  • A VOIZ hangoskönyveket egytől egyig valódi emberek olvassák fel, nem géphang

  • A széles választéknak hála a család minden tagja megtalálja a számításait: kötelező irodalomtól a meséken át a pszichológiai önfejlesztésig

Ingyen hangoskönyv >>
Ingyen hangoskönyv >>