Itt miért nem olyan egyszerű a fizetés, mint az Androidos készülékeken?

Mert nem szeretnénk veled kifizettetni azt az extra 30%-os fizetési felárat, amit az Apple kötelez rá a digitális tartalmakat szolgáltató cégekre. Ezért mi is úgy csináljuk, mint a Spotify vagy a Netflix. Csak webes felületen tudsz végigmenni a fizetési folyamaton. A Voiz weboldalán minden információt megtalálsz.

Hogy működik a korlátlan előfizetés?

Egyszerű. Havi 4990 Ft előfizetési díj mellett, amíg elő előfizetésed van, az összes könyvet korlátlanául meg tudod hallgatni, ami a Voiz hangoskönyvtárban található.

Hogy működik a havi 2 könyves előfizetés?

A havi 2 könyves előfizetés úgy működik, hogy kapsz havonta 2 kreditet.

Ezt a 2 kreditet, be tudod váltani jellemzően havi 2 könyvre.

(De találsz fél kreditért, és ritkább esetben 2 kredit értékű könyvet is)

Amíg élő előfizetésed van, minden hónapban kapsz 2 új kreditet, így folyamatosan gyarapszik a könyvtárad.

Tehát visszamenőleg, az eddig krediten beváltott könyveidet is bármikor eléred.

Ha nem használod fel a kreditjeidet az adott hónapban, akkor ahhoz a következő hónapban hozzáíródik a 2 új kredited. Tehát nem vész el. Akkor használod fel, amikor szeretnéd.

Az előfizetésem bármikor lemondható?

Természetesen! A weboldalon az https://elofizetes.voiz.hu/ oldalon belépve a csomagodnál le tudod mondani az előfizetést. Androidos applikáció esetén ezt még az alkalmazáson belül, a profilom – előfizetés típusa – lemondom úton is meg tudod tenni.

Mennyi internetet fogyaszt az applikáció?

Minden könyvnek külön mérete van. Töltsd le őket wifi mellett, és utána már nem fogyaszt mobil internetet. A letöltött könyveket bármikor törölheted, és újra letöltheted az előfizetési csomagod függvényében.

Apple készülékeken (egyelőre) csak előfizetéses rendszerben van lehetőség könyveket hallgatni, amire két lehetőséged is van:

Előfizetés havi 2 könyvre:

3990 Ft / hónap

ELŐFIZETÉS ITT

Előfizetés korlátlan hallgatásra:

4990 Ft / hónap

ELŐFIZETÉS ITT