Barák Péter, Társszerzők: Barák Hanna, Béres Endre, Boros Judit - Arculat és identitás 2.

Vezető magyar márkák tradicionális múlttal és innovatív jelennel

Hangoskönyv

A könyv tizenkét jól ismert, nagy múltú és ma is nagyon sikeres magyar márkát mutat be a fordulatokban bővelkedő alapítástól a kezdeti nehézségeken át a napjainkban jelentkező kihívásokig. A könyvben szereplő márkák: Gerbeaud, Gödöllői Királyi Kastély, Gundel, Helia-D, Herend, Pöttyös, Richter Gedeon, Soproni, Szamos, Törley, Tungsram és az Unicum.

A kötet arra az egy kérdésre keresi a választ, hogy hogyan tud egy márka generációkon átívelően sikeres maradni. Az ismertetett márkák alapítói koruk kimagasló innovátorai voltak, azon idők "startupperei". Lelkesedésük, hitük, termékük iránti töretlen bizalmuk a mai napig él azokban az örökségüket tisztelőkben, akik a hagyományok ápolása mellett építik tovább ezeket a márkákat.
A könyvben bemutatott, az egész ország, sőt a határainkon túl is nagy ismertségnek örvendő magyar márkákat példaértékűek: nagy felfedezők és fejlesztők, akik mindig újításokkal kísérleteznek, és igyekeznek folyamatosan megújulni úgy, hogy - az alapértékeiket sosem tévesztve szem elől - újat és jobbat adjanak a márkakövetőik számára.

A hiánypótló Arculat és identitás első kötete kimagasló sikereket ért el, több felsőoktatási intézmény, főiskola és egyetem ajánlott vagy kötelező olvasmánnyá választotta. Hazánk legrégebbi és legnívósabb könyvmegmérettetése, a Szép Magyar Könyv Verseny díjazottja lett, megjelenésekor az egyetlen, arculattal foglalkozó szakkönyv volt Magyarországon.

Az új könyvet leendő és gyakorló márkaépítőknek ajánljuk azért, hogy a kötetben bemutatott vezető, tradicionális magyar márkák múltjának és jelenének megismerését követően, a jövőben ők maguk is sikeres magyar márkákat építhessenek.
Időben ennyi: 05:25:28