Diana Henry - Hogyan együnk őszibarackot?

Különféle menük, történetek és helyek

Hangoskönyv

RÖVIDÍTETT KÖNYVKIVONAT, KÖNYVÖSSZEFOGLALÓ, NEM A TELJES KÖNYV!

Szinopszis: A Hogyan együnk őszibarackot (eredeti címén: How to Eat a Peach ; 2018) részben szakácskönyv, részben önéletrajz, részben pedig úti beszámoló. Tele mindenféle ínycsiklandó ételekhez és frissítő koktélokhoz szükséges ötletekkel, a könyv fejezetei mindenbe beavatnak ami egy remekbe szabott vacsora-parti megrendezéséhez kell. Emellett bepillantást engednek egy olyan séf kulisszatitkaiba, aki az étkezésen keresztül sajátította el a lebilincselő történetmesélés rejtelmeit, s olyan helyekről szóló túrára kalauzolnak el, melyek a szerzőre is elképesztő hatással voltak.

Kinek ajánljuk?
• Mindazon nyughatatlan vándorok számára, akik előszeretettel tennének másodkézből származó körutazást Diana Henry kalandjait olvasgatva.
• A remekbe szabott és egyszerű főzés szerelmeseinek.
• Olyan otthoni szakácsok számára, akik szívesen adnának vacsora partikat, ám nem tudják miként is vágjanak bele.

A szerzőről: Diana Henry többszörös díjnyertes ételkritikus és szakácskönyv-szerző. Étvágycsere (eredeti címén: A Change of Appetite) című könyvét az Ételkritikusok szövetsége 2015-ben az év szakácskönyvének választotta, a Jobb ma egy veréb (eredeti címén: A Bird in the Hand) pedig 2016-ban James Beard díjat nyert. Számtalan egyéb médiafelület mellett rendszeresen publikál a Sunday Telegraph-nak, a BBC Good Food-nak, valamint a House and Garden-nek is. Mielőtt még ételekről kezdett volna írni, tíz éven át a BBC televízió producereként dolgozott.
Időben ennyi: 00:41:51