/ Kapcsolatépítés

Kapcsolatépítés (hangoskönyv)

Minden, amit tudni akartál a névlista bővítéséről

Szerző: Nyíri Zoltán
Felolvasó: Nyíri Zoltán
Kiadás éve:
ISBN:
Könyv hossza: 01:40:32
Minden, amit tudni akartál a névlista bővítéséről. „Elfogyott a névlistám!” „Tartanék én bemutatót, csak lenne kinek!” – Hallottál már ilyeneket a munkatársaidtól vagy éppen saját magadtól? Ha igen, akkor valami hiányzik: vagy a bátorság, vagy a névlistabővítés technikái.

Pedig a névlistabővítés tanulható, mi több, kifejezetten szórakoztató!

Ebben az előadásban ezernyi segítséget kapsz hozzá azáltal, hogy végigmegyünk a legfontosabb gyakorlati kérdéseken:
– lehetséges helyszínek, alkalmak az ismerkedéshez
– nyitómondatok
– kérdezéstechnika, nyomógomb-keresés, igényfelkeltés
– lezárási módszerek
– hogyan kérd el az elérhetőséget
– hogyan kérj ajánlást

A legtöbb hálózati üzletben létezik egy magas vezetői szint, amelyet úgy hívnak, gyémánt. Ezeknél a cégeknél azt is tanítják, hogy nem a csoportod válik gyémánttá, hanem te. Vagyis neked kell felnőnöd, változnod, gyémánt személyiséggé válnod. Ennek része az is, hogy bármikor, bárhol könnyedén tudj új embereket hozni a csapatodba. A Kapcsolat – építés című könyv és ez az előadás abban segít, hogy legyél egy gyémánt szinten ismerkedő személyiség.


Szerző és előadó

Nyíri Zoltán – közgazdász, kommunikációs tréner, volt egyetemi oktató. Szakterülete a vállalati kommunikáció (értékesítés, ügyfélkapcsolatok, prezentáció, vezetés, csapatépítés). 15 év egyetemi tanítás után saját cégét vezeti, és külsős tanácsadóként segíti számos kisebb-nagyobb szervezet működését.


Ajánlás

„Eddig minden alkalommal, amikor új munkatársat indítottam el, a kezébe adtam két könyvet az emberi kapcsolatokról. Ezek közül az egyik biztos, hogy Nyíri Zoliék valamelyik könyve volt. Mostantól kénytelen leszek három könyvvel indítani…” (Fuchs Tibor, cégvezető)

Fejezetek

00:10:12
Ingyenes
00:10:44
00:08:47
00:10:08
00:05:37
00:11:12
00:10:22
00:10:00
00:10:15
00:06:26
00:06:49

Ami még érdekelhet

13 végzetes hiba, amit menedzserek elkövetnek És hogyan kerüljük el őket
Szerző:

Ez a könyv a vezetés klasszikus hibáit mutatja be, és azt, hogyan kerüljük el őket. Ugyanis a hibákból sokkal többet lehet tanulni, mint a sikerekből. Ez a könyv a legszélesebb értelemben menedzsereknek szól, – akik emberekkel foglalkoznak és vezetik őket.
Nagyon sokan ezt tartják a kezdő vezetők legjobb tankönyvének, és nem véletlenül.

Alkalmazás letöltése