Száraz György - A szeretet alkímiája

A szív tudatosságának felébresztése / A spirituális intelligencia felszabadítása

Hangoskönyv

2020 gyökerestől forgatta fel a világot és rendítette meg a biztonságosnak hitt életünket. Számomra egyre több sürgető jel mutatott rá arra, hogy itt az ideje a belső átalakulásnak. Eddig is úgy éreztem, hogy minden tőlem telhetőt megtettem azért, hogy az arra nyitott és befogadó emberek felébredhessenek, de ez csupán néhány csepp a tengerben.
Lankadatlan lelkesedéssel és töretlen akarattal fáradozom azon, hogy még a Nagy Változások előtt olyan információkat és energiákat közvetítsek a lelkemből a többi lélekbe, amelyek minden megrázkódtatáson és nehézségen átsegíthetik a megélőt. E törekvésem egyik megnyilvánulási formája A szeretet alkímiája című könyvem.
Életszemléletem az elmúlt években egyre inkább a szeretet felé fordult. Sokat tapasztaltam mind a földöntúli, mind az emberi szeretetfajtákból. Kimondhatatlan hála és köszönet ezért mindenkinek!
Viszonzásképpen, és mert adni jó, kérlek, fogadd el tőlem ezeket a spirituális iránymutatásokat olyan szeretettel, amilyen tiszta szeretettel számodra közvetítem.
Időben ennyi: 08:48:29