Népes követőtáborral rendelkezel?

Akiknek hasznos lenne, ha hangoskönyveket hallgatnának?

Akkor partnerprogramunkat neked találtuk ki!

Amennyiben legalább 10.000 aktív követővel rendelkezel különböző felületeiden (email-lista, facebook, blog, youtube stb.) és teszik neked a Voiz Hangoskönyv-alkalmazás, valamint szívesen ajánlanád is, akkor jelentkezz partnerprogramunkba!

Hogyan lehetsz a partnerünk?

  • Mielőtt kéred  felvételed a programba, nézd meg, milyen hangoskönyveink vannak és győződj meg róla, hogy ezek a könyvek érdekelhetik-e a követőbázisod.

  • Töltsd ki ezt az űrlapot és így jelzed nekünk, hogy szeretnél belépni a programba.
  • Mi felvesszük veled a kapcsolatot és eldöntjük, hogy szeretnénk-e veled együtt dolgozni.
  • Ha igen a válasz, akkor megbeszéljük, hogy miként tudsz bennünket majd ajánlani. Amennyiben szeretnéd, ajánlói kampányod megtervezésében is segíteni fogunk.

  • A megbeszéltek szerint megcsinálod a kampányt.
  • Minden hónapban kiállítod a számlát az általad hozott, aktív előfizetők után. Saját webirodát kapsz, amelyben valós időben nyomon követheted, hány embernek sikerült sikeresen ajánlani az alkalmazásunkat és azt is látni fogod, hogy mennyi jutalék illet meg téged ezért. Havonta pedig erre a felületre tudod feltölteni a számlát, amit mi kiutalunk neked a lehető leghamarabb.

  • Boldogan szürcsölöd koktélodat a tengerparton az általunk kapott jutalékból! :D

Hogyan fogjátok tudni valakiről, hogy melyik partner ajánlására jött hozzátok?

  • Erre egy nagyon egyszerű módszert alkalmazunk. Te mint partner kapni fogsz egy egyedi kuponkódot. Ezt fogod kiküldeni a követőidnek. A kuponkód az első hónapban jelentős árengedményt ad majd követőidnek az előfizetéseinkből, emiatt elég könnyű lesz rávenned őket, hogy regisztráljanak.

  • Ha regisztrálnak, a kedvezményért meg kell adni a kuponkódot. Ha a te kuponkódodat adják meg, hozzád tartozik az illető, és havidíjai után te fogod kapni a jutalékot.

Szeretnéd ajánlani a Voiz Hangoskönyvtárat a követőidnek?

Akkor nincs más dolgod, mint az, hogy kitöltöd ezt az űrlapot, azt követően mi hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot. Megbeszéljük a részleteket és kiküldjük neked a szerződést.

Partnerprogramunkba jelentkezés

Személyes adatok

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Szakmai munkásságod

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Jelenléted a követőid között

Kérlek add meg a netes előfordulásod linkjeit:

Írtál már könyvet vagy rendelkezel könyvek audió jogával?

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!
Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Bármit, amit kifelejtettünk, de neked fontos

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Elfogadom, hogy a partnerek kiválasztás érdekében kezelitek a személyes adataimat kapcsolattartás céljából!

Kérjük, ezt a mezőt is legyen szíves kitölteni!

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem. Az első hónapban jelentős árengedményt kapnak a követőid. Ez a te ajándékod a számukra. Ez olyan kevés pénz, hogy ennek a jutalék értéke amúgy sem jelentene neked semmit, nekünk meg szinte még csak költséget generál, hogy van egy új ügyfelünk, aki csak töredéket fizet a szolgáltatásért.

Ebben az esetben te sem kapsz jutalékot utánuk. Számunkra az aktív előfizetők a legértékesebbek, és utánuk fizetünk jutalékot. Megteszünk mindent, hogy élvezzék a Voiz hangoskönyvtár használatát és megfelelő tartalom legyen az applikációban. A weboldalunkon találsz arról bőven információt, mennyire sokat teszünk azért, hogy az embereknek tetsszen, amit csinálunk.

Csak egyszer. Ha valaki már egy másik partner kuponkódját beváltotta, majd ügyeskedésből a tiédet is megpróbálja, akkor azt fogja tapasztalni, hogy a rendszer nem fogja elfogadni a kuponkódot. Mivel nagyon magas jutalékot fizetünk és időkorlátja sincs a jutaléknak, ezért mi azt szeretnénk díjazni, aki először hozta be fizetős ügyfélnek az adott embert. Nem mellesleg a vitákat is így el tudjuk kerülni, hogy ki melyik embert hozta. Összefoglalva: Te azokért kapsz jutalékot, akik a te kuponkódodat váltják be először és fizetős ügyfelek maradnak az első kedvezményes hónap után is.

Nem. Számunkra az az érték, ha valaki hosszútávon köteleződik el a Voiz Hangoskönyvtár-applikáció használata mellett. Egy könyv vásárlása nem ez a kategória. Mellesleg egy könyvnél a kuponkód-megoldást sem tudnánk hatékonyan használni, ami a partnerprogram technikai hátterét adja. Neked az a feladatod, hogy előfizetőket hozz számunkra. Mi ezt értékeljük a legjobban és ezért fizetünk neked szép összeget a havidíjból egészen addig, amíg az általad hozott emberek aktív előfizetéssel rendelkeznek.

A jutalékot egészen addig kapod, amíg él az első előfizetése a kuponkód beváltása után. Ha valamiért lemondja az ügyfél a jutalékot, majd újra aktiválja, akkor utána már nem fizetünk neked jutalékot. Ebben az esetben már nem lehet tudni, hogy az ügyfél mi miatt tért vissza hozzánk. Lehet, hogy a mi marketingünk miatt, vagy más partner ajánlására stb. Ennek kibogozása szinte lehetetlen lesz, mi pedig annak a munkáját szeretnénk jutalmazni, aki hűséges előfizetőket szállít nekünk és ráveszi őket először a vásárlásra és a hosszútávú maradásra. Újra aktiváló előfizetés esetében pedig ez már nem igaz a partnerre.