A tanulás művészete.

Lantos Mihály hangoskönyvei a VOIZ appon.

90% kedvezmény >>
Hogy működik?
90% kedvezmény >>
Hogy működik a VOIZ?

Az első hónap korlátlan előfizetés most 499 forint.

Fizess elő Lantos Mihály promóciójának keretében, és élvezd 90% kedvezménnyel, korlátlan hozzáférési lehetőséggel az első hónapot.

Folytasd az előfizetést az első hónap után 4990 forintért.

Ha tetszik, hogy közel 700 hangoskönyvhöz nyersz így hozzáférést, semmit nem kell tenned, előfizetésed teljes áron havonta megújul.

Előfizetésedet bármikor, egyszerűen lemondhatod. 

Ha bármikor úgy döntesz, hogy lemondod a hangoskönyvekhez való korlátlan hozzáférést, a következő hónap havi díja már nem kerül levonásra.

Lantos Mihály hangoskönyvek

Azt hinnénk, hogy aki járni tud, az futni is. A sportolókat azonban külön tanítják, hogyan kell a leghatékonyabb technikával futni. Hasonlóképpen: attól, hogy péládul valaki ismeri a betűket, még nem jelenti azt, hogy hatékonyan képes azokból tanulni. Éppen ezért minden gyereknek érdemes megtanulnia tanulni, hogy aztán ezt a képességet egy életen át kamatoztathassa.

90% kedvezmény >>
90% kedvezmény >>

Több mint 700 hangoskönyv a VOIZ appon

Több mint 700

hangoskönyv a VOIZ appon

90% kedvezmény >>
90% kedvezmény >>

A VOIZ a család minden tagjának szól

Amikor nincs kedved esti mesét (fel)olvasni, csak egy gombnyomás, és máris egy kellemes hang eleveníti meg számotokra a történetet.

A VOIZ appban azonban nem csak mesék várnak, hanem rengeteg pszichológia, megértés, önfejlesztés és egyre több irodalom is. 

90% kedvezmény >>
90% kedvezmény >>