Kik állnak a Voiz Hangoskönyvtár mögött?

Hárman, fiatal vállalkozóként vágtunk bele 2018 januárjában a Voiz Hangoskönyvtár ötletének megvalósításába.

Egy olyan problémára kerestük a megoldást, amiről úgy gondoltuk, hogy nem csak bennünket érint. Mindhárman imádunk olvasni és új dolgokat tanulni, de ahhoz, hogy ezt az igényünket kielégítsük, vagy több szabadidőre, vagy egy új megoldásra volt szükségünk. Az Amerikában népszerű Audible -t jól ismertük és úgy éreztük, nekünk magyaroknak is szükségünk van egy hangoskönyvtárra. Így indult el útjára a Voiz…

Papp Norbert

társalapító, társtulajdonos

Az élet legtöbb “nagy problémájára” már megszülettek a megoldások. Emberek milliárdjai gondolkoztak már azon, hogyan lehetnének boldogabbak, hogyan lehetnének jobb emberi kapcsolataik, hogyan legyenek jobb szülők vagy gazdagabb emberek. Szinte minden “kérdésre” már megvan a válasz. Ezeket a válaszokat megtalálhatjuk a könyvekben. Küldetésünk az, hogy ez az emberiség által felhalmozott tudás néhány kattintással elérhető legyen egyetlen applikáción keresztül. Ezért jött létre a Voiz.

Birton Sándor

Birton Sándor

társalapító, társtulajdonos

Az élet különböző kihívások elé állítja az embert. Pénzügyi, kapcsolati, egészségügyi, és még számtalan dolgot le tudnék írni. Személyes tapasztalatból merem állítani, hogy a könyvek és az olvasás mindegyikben tud szemléletet, inspirációt, magabiztoságot és hitet adni arra, hogy változtassunk rajta. Nem beszélve arról, hogy olvasni pusztán élvezetből is nagyon jó. Sajnos a mai világban nem mindenki tud időt szakítani az olvasásra, ezért fejlesztettük ezt a hangoskönyv applikációt, hogy bármikor elérhető legyen mindenki számára a kedvenc könyve.

Krem Attila

társalapító, társtulajdonos

Életünkben egy dolgot befolyásolhatunk: a gondolatainkat. Mit engedünk be a fejünkbe, mit tartunk jó ideának és mi alapján szeretnénk élni. Ezek a gondolatok meggyőződéssé és hitté alakulnak, ami a mozgatórugója cselekedeteinknek. A helyes cselekedetek pedig olyan életet eredményeznek, amit érdemes élni. Ebben a folyamatban segít a “Voiz Hangoskönyvtár”, emiatt rajongok ezért a projektért!

Kalkó Róbert

Robi vezető fejlesztő. Az app, amit használsz, illetve a szoftver ami az egész rendszer mögött van, az Ő keze munkáját dícséri.

Kóródi Zsolt

Több évet foglalkoztam a dimag.hudibook.hu és a book24.hu portfóliójának kiépítésével. Saját gyerekeim mellett megtapasztaltam a teljes tartalmi fogyasztás szokás  megváltozását. Hiszek abban, hogy a hangoskönyv egy újabb lépcsője lehet a könyv fogyasztás evolúciójának.