Kik állnak a Voiz Hangoskönyvtár mögött?

Hárman, fiatal vállalkozóként vágtunk bele 2018 januárjában a Voiz Hangoskönyvtár ötletének megvalósításába.

Egy olyan problémára kerestük a megoldást, amiről úgy gondoltuk, hogy nem csak bennünket érint. Mindhárman imádunk olvasni és új dolgokat tanulni, de ahhoz, hogy ezt az igényünket kielégítsük, vagy több szabadidőre, vagy egy új megoldásra volt szükségünk. Az Amerikában népszerű Audible -t jól ismertük és úgy éreztük, nekünk magyaroknak is szükségünk van egy hangoskönyvtárra. Így indult el útjára a Voiz…

Papp Norbert

társalapító, társtulajdonos

Az élet legtöbb “nagy problémájára” már megszülettek a megoldások. Emberek milliárdjai gondolkoztak már azon, hogyan lehetnének boldogabbak, hogyan lehetnének jobb emberi kapcsolataik, hogyan legyenek jobb szülők vagy gazdagabb emberek. Szinte minden “kérdésre” már megvan a válasz. Ezeket a válaszokat megtalálhatjuk a könyvekben. Küldetésünk az, hogy ez az emberiség által felhalmozott tudás néhány kattintással elérhető legyen egyetlen applikáción keresztül. Ezért jött létre a Voiz.

Kalkó Róbert

Robi vezető fejlesztő. Az app, amit használsz, illetve a szoftver ami az egész rendszer mögött van, az Ő keze munkáját dícséri.

Kóródi Zsolt

Több évet foglalkoztam a dimag.hudibook.hu és a book24.hu portfóliójának kiépítésével. Saját gyerekeim mellett megtapasztaltam a teljes tartalmi fogyasztás szokás  megváltozását. Hiszek abban, hogy a hangoskönyv egy újabb lépcsője lehet a könyv fogyasztás evolúciójának.