/ Szerzők / Dósa Szilárd

Dósa Szilárd

Küldetésem, hogy a legnagyszerűbb amerikai mentoraimtól megszerzett és magamévá tett tudásom felhasználásával, szeretetem és segítőkészségem erejével Téged is abban segítselek, hogy felszabadítsd és felemeld a saját életedet, hogy megéld azt, aki igazából vagy.

Mint minden sablonmarketinges történetben, itt kéne hogy jöjjön az a rész, hogy mennyire katasztrofális volt az életem, egészen addig, míg rá nem jöttem a titokra, de most az én oldalamon nem ezt fogod olvasni. A múltamnak voltak szebb és kevésbé szép részei, de végső soron, jelen pillanatban nem visz előbbre, ha azzal foglalkozunk.
A Vonzás törvényéről először 2003 környékén hallottam, és abban az időben gyakorlatilag újjászülettem. Elkezdtem megismerni egy másfajta világot, vagyis rájöttem, hogy a világunk és a Földi életünk a szenvedésnél és túlélésnél sokkal többet takar. Bár rengeteg szuper információval, és nagyszerű tapasztalatokkal rendelkeztem, sőt, sokszor ténylegesen használni is tudtam az elveket, az igazi áttörés csak sok-sok évvel később történ.