Milyen előfizetési csomagok közül választhatok?

KÖNYV MEGVÉTELE

~ 3.500 Ft /db

Amennyiben van 1-2 kedvenc könyved, de nem szeretnéd életformáddá tenni a hangoskönyvhallgatást, akkor ez a te lehetőséged.

Bármelyik könyvet, ami megtetszik kínálatunkból, megveheted. Vásárlás után bármikor el fogod érni a telefonodon a megvásárolt könyveket.

A könyvek árai jellemzően 2500 és 4500 Ft között mozognak.

ELŐFIZETÉS HAVI 2 KÖNYVRE

3.990 Ft/hó

vagy

43.890 Ft/év

Ez a csomag akkor való neked, ha rendszeresen szeretnél hangoskönyveket hallgatni. Minden hónapban kapsz 2 kreditet, amellyel kiválaszthatsz 2 könyvet.

A hónapról hónapra kiválasztott könyveidet egészen addig eléred, amíg előfizetőnk maradsz.

Ha netán az egyik hónapban nem fogy el a 2 kredited, semmi gond.  A következő hónapban a kettő új mellé pluszban jóváírjuk Neked. 

Éves előfizetés esetén 24 kreditet kapsz 22 áráért! A fizetés után azonnal megkapod a 24 kreditedet. Ezeket a krediteket bármikor beválthatod.

Az előző előfizetésből megmaradt beváltatlan krediteket természetesen tovább viheted, azok nem vesznek el, így azokat továbbra is be tudod váltani.

100% KORLÁTLAN HALLGATÁS

4.990 Ft/hó

vagy

54.890 Ft/év

Ha falnád a könyveket, akkor ez a te csomagod! Ezzel az előfizetéssel bármennyi könyvet meghallgathatsz az adott hónapban.

Nagy előnye ennek a csomagnak, hogy akár 5-10 könyvet is hallgathatsz párhuzamosan, ami a gyakorlati felhasználás során elég gyakori jelenség.

Amíg él az előfizetésed, addig hozzáférésed van a Voiz Hangoskönyvtár teljes kínálatához!

Éves korlátlan előfizetés esetén egy hónapot ajándékba adunk, így csak 11 hónapot kell kifizetned.

A most élő előfizetésed hátralévő napjait hozzáadjuk az éves előfizetésed végéhez, így a váltással nem veszíted el a jelenlegi előfizetésed megmaradt napjait.

Egy gombnyomással megoszthatod: