Előfizetés menete (Android)

Sikeres bejelentkezés után a következő lépéseket kell végrehajtani az előfizetéshez. A fizetés tekintetében lehetőséged van havi illetve éves fizetést választanod. Éves előfizetés esetén 1 hónapot ajándékba adunk.

 

Havi előfizetési opciók

1. Válaszd ki a képen látható ikont

2. Válaszd ki az Árak opciót

 

3. Ha rendelkezel kuponkóddal, akkor előfizetés előtt add meg felül a “Kuponkód” opciónál (csak előfizetésnél lehet érvényesíteni a kupont, könyvvásárlásnál nem). Ezután válaszd ki a neked legmegfelelőbb csomagot

Előfizetés havi 2 könyvre

Havi Kredit

 

Előfizetés havi korlátlan hallgatásra

All-in havi

4. Az általános szerződési és adatkezelési feltételek elfogadása után, válaszd az “Előfizetek” opciót. Ezután a fizetési felületen meg kell adnod a kártyaadatokat (fontos, hogy a rendszerünk nem tárolja el ezeket az adatokat) és sikeres fizetés után máris hallgathatod kedvenc hangoskönyveidet.

Kártyaadatok

4. Sikeres fizetés esetén a következő képet kell majd látnod.

Sikeres vásárlás

 

Éves előfizetési opciók

1. Válaszd ki a képen látható ikont

2. Válaszd ki az Árak opciót

Előfizetés az éves kredites rendszerre

Kredit éves

 

Előfizetés 1 éves korlátlan hallgatásra

All-in éves

3. Az általános szerződési és adatkezelési feltételek elfogadása után, válaszd az “Előfizetek” opciót. Ezután a fizetési felületen meg kell adnod a kártyaadatokat (fontos, hogy a rendszerünk nem tárolja el ezeket az adatokat) és sikeres fizetés után máris hallgathatod kedvenc hangoskönyveidet.

Kártyaadatok

 

4. Sikeres fizetés esetén a következő képet kell majd látnod.

Sikeres vásárlás

Egy gombnyomással megoszthatod: