Mától a Voiz Hangoskönyvtárban újfajta tartalomként elérhetőek könyvösszefoglalók!

Mit jelent ez?

Népszerű könyveket 15-30 perces rövid hanganyagokká zsugorítottunk. Így aki csak a lényegre kíváncsi, gyorsan magáévá teheti a könyv központi gondolatait.

Ezek a rövid könyvek nem a már applikációban megtalálható könyvek összefoglalója! Próbálunk olyan könyvekből készíteni összefoglalókat, amik még nincsenek benne az applikációban. Néhány átfedés természetesen lehetséges. Célunk, hogy az előfizetők szélesebb tartalmi kínálattal találkozzanak.

Kinek és hogyan érhetőek el a könyvösszefoglalók?

Az összefoglalókat a kredites és korlátlan előfizetők érik el ingyen, ajándékként. A rövidített könyveket nem lehet megvásárolni külön! Csak az előfizetők érik el, viszont nekik nem kell érte fizetni és nem is fogjuk megemelni az előfizetések árát emiatt.

Kivételt képez a Derren Brown – Happy című könyve, amit a válságos időkre tekintettel, betettünk az “Időszakosan ingyenesen hallgatható” kategóriába. Ezt a rövidített könyvet most mindenki ingyen meghallgathatja.

FONTOS: Ahhoz, hogy elérd az összefoglalókat, az applikáció legfrissebb verzióját kell használnod. Andorid-nál ez a 1.1.9-es verzió,  iOS-nél (iPhone) a 1.1.0-es. Ha ennél régebbi a verziószámod, akkor kérlek frissítsd le az applikációt! Ha nem teszed, zavart okozhatnak a könyvösszefoglalók az alkalmazás működésében.

Mire lehet számtani a jövőben?

A terveink szerint minden hónapban 20-30 új összefoglaló könyvet szeretnénk feltenni az applikációba.

A következő napokban, hetekben érdeklődéssel figyeljük majd, hogy mennyire szívesen hallgattok ilyen tartalmat. Ha úgy látjuk, hogy tetszik nektek, akkor folytatjuk tovább az ilyen könyvek gyártását.

Hasznos időtöltést kívánunk!

Egy gombnyomással megoszthatod: