Sztori arról, hogyan készült el Magyarország első profi hangoskönyv alkalmazása:

Hol volt, hol nem volt, volt 3 vállalkozó, akik járták saját vállalkozói útjukat. Mindhárman fanatikus önfejlesztők voltak, aki sokat olvastak, szakmai videókat néztek, előadásokra és konferenciákra jártak.

De ez nem volt elég! Szerettek volna több könyvet olvasni. Idejük viszont nem volt több napi 24 óránál, amiből ők sem tudtak csodát tenni.

Ekkor egyiküknek eszébe jutott, hogy ha a sok jó üzleti könyv hangoskönyv formátumban lenne a telefonján, akkor utazás, sport és házimunka közben is fejlődhetne az üzleti gondolkodásmódja.

Ezen a vágyán a másik 2 vállalkozó is osztozott és kitalálták, hogy megcsinálják Magyarország első profi hangoskönyv alkalmazását.

A 3 vállalkozó ezután a tettek mezejére lépett, nem tudva mi vár rájuk és nekifogtak a megvalósításnak.

Útjuk jogi sárkányok legyőzésén át, a hangoskönyv készítés elképesztően magas árhegyén túl, az alkalmazásfejlesztés soha véget nem érő labirintusán keresztül vezetett át, majdnem másfél év után eljutottak oda, hogy már nem csak ők, de mások is meghallgathatják a legjobb könyveket.

Ötletük és kemény munkájuk gyümölcsét mostantól bárki letöltheti az Apple és a Google online áruházaiban.

Itt tart a mese a 3 vállalkozóról, akik most nagy izgalommal várják, hogy miként változtatja meg más vállalkozók életét alkalmazásuk.

Van kedved a mese részesévé vállni? Akkor nincs más dolgod, mint letölteni a Voiz Hangoskönyvtár alkalmazást és belehallgatni Magyarország első üzleti könyveket is tartalmazó hangoskönyv alkalmazásába!

Android letöltési link

iOS letöltési link

A történet folytatódik, de igazából a legizgalmasabb része csak most kezdődik!

Egy gombnyomással megoszthatod: