HASZNÁLD KI JOBBAN AZ IDŐDET ÉS HALLGASS KÖNYVEKET BÁRHOL, BÁRMIKOR A MOBILODRÓL!

A Voiz hangoskönyv applikáció segítségével
akkor is tanulhatsz és fejlődhetsz, amikor nincs lehetőséged könyvet olvasni.
Most 5990 Ft helyett 599 Ft-ért!

HASZNÁLD KI JOBBAN AZ IDŐDET ÉS HALLGASS KÖNYVEKET BÁRHOL, BÁRMIKOR A MOBILODRÓL!

A Voiz hangoskönyv applikáció segítségével
akkor is tanulhatsz és fejlődhetsz, amikor nincs lehetőséged könyvet olvasni.
Most 5990 Ft helyett 599 Ft-ért!

Nagyon régóta várok arra,
hogy végre elkészüljön egy ilyen alkalmazás!

2008-ban hallgattam meg életem első hangoskönyvét, Robert Kiyosaki Gazdag papa, szegény papa című művét. Akkor lettem hangoskönyv függő.

Azóta számtalan könyvet hallgattam meg, amelyek mind hozzátettek a fejlődésemhez. Nélkülük nem lennék ma az az ember, aki vagyok.

Autóvezetés, sportolás, bringázás, repülés közben szinte mindig hangoskönyvet hallgatok. Évek óta előfizetője vagyok több külföldi hangoskönyv szolgáltatásnak, de mindig is hiányoltam egy profi, magyar megoldást.

Majd kiugrottam a bőrömből, amikor először hallottam a Voizról és találkoztam Papp Norbival, az egyik alapítóval. Kipróbáltam a Voizt, és azonnal tudtam, hogy ezt kerestem évek óta. A kedvenc könyveim végre elérhetőek magyar nyelven is bárhol, bármikor a mobilomról.

ÉN IS KIPRÓBÁLOM
ÉN IS KIPRÓBÁLOM

Milyen könyveket találsz a Voiz-ban?

A Voiz-ban több mint 1195 hangoskönyvet találsz és ez a szám folyamatosan növekszik.

Újdonság! A Voiz-ban már találsz podcastokat és rövidített könyveket is.

Kérem a kuponkódomat!
Kérem a kuponkódomat!
KÉREM AZ INGYENES KUPONKÓDOT
KÉREM AZ INGYENES KUPONKÓDOT

Miért érdemes használni a Voiz mobil applikációt?

1. RENGETEG KÖNYV Egy helyen megtalálod Magyarország legnagyobb hangoskönyv kínálatát mindenféle műfajban, már most közel 500 hangoskönyv érhető el. A legnépszerűbb önfejlesztő könyveket is összegyűjtöttük, rengeteg személyes kedvencemmel. Ráadásul hetente kerülnek fel új könyvek, tehát gyorsabban bővül, mint amennyit képes lennél meghallgatni.

2. NINCS TÖBBÉ ÜRESJÁRAT Kihasználhatod a holt időszakokat! Hallgathatod a kocsiban, buszra várva, sport vagy akár házimunka közben. Ha fontos számodra a fejlődés, ezáltal minden idődet kihasználhatod!

3. ELÉG A TELEFONOD Nem kell CD-vel vagy mp3-akkal bajlódnod. Ahol a telefonod, ott a teljes hangoskönyv gyűjteményed.

4. ONLINE ÉS OFFLINE MÓDBAN IS Élvezd az összes hangoskönyvet, akár online, akár repülés közben vagy bármikor, amikor nincs interneted. A meghallgatni kívánt hangoskönyveidet egy kattintással offline módban is elérhetővé teheted, így biztosan nem maradsz „olvasnivaló” nélkül.

5. PROFI APPLIKÁCIÓ Az app bárki számára kényelmesen és könnyen használható. Pl. megjegyzi azt is, hogy az adott könyvet hol hagytad abba, és onnan tudod folytatni.

Mennyibe kerül?

Ezzel az előfizetéssel bármennyi hangoskönyvet meghallgathatsz az adott hónapban. Nagy előny, hogy akár 5-10 könyvet is hallgathatsz párhuzamosan, ami a tapasztalatok szerint elég gyakori jelenség. Amíg él az előfizetésed, addig hozzáférésed van a Voiz Hangoskönyvtár teljes kínálatához!

Ha igényeled a 90%-os kuponkódot, ami nem érhető el a Voiz hivatalos oldalán, csak most számodra, akkor az első hónap korlátlan használata mindössze 599 Ft-odba kerül. Tehát szinte ingyen van, és ez ugyanúgy teljes értékű használatot jelent, vagyis bármennyi könyvet meghallgathatsz. A második hónaptól pedig 5990 Ft-os áron folytathatod a korlátlan előfizetésedet vagy természetesen módosíthatod kisebb csomagra is.

Kérem a kuponkódomat!
Kérem a kuponkódomat!

Az én könyvemet is meghallgathatod!

Természetesen a Karizma – 12+1 inspiráló előadó, 12+1 tanulható stratégia c. könyvemet is meghallgathatod a Voiz-ban!

Ez egy olyan egyedülálló önfejlesztő könyv, amely összefoglalja a 12+1 legkarizmatikusabb magyar előadó inspiráló történeteit, előadói stratégiáit, leszűri a tanulságokat és gyakorlati tanácsokat ad a karizmád fejlesztéséhez.

Pál Feri, Szily Nóra, Kovács András Péter vagy épp Hajnóczy Soma valamit különösen jól csinálnak a színpadon, most tőlük tanulhatsz meg olyan praktikákat, amelyeket sehol máshol nem osztottak még meg.

Nagyon sok inspirációt fogsz nyerni a könyvből, és számtalan felismerésed lesz.

Bónusz: kifejezetten a Voizt használók számára készítettem egy felvételt, amelyben az összes lámpalázkezeléssel kapcsolatos felfedezésemet és praktikámat megosztom!

Kérem az ingyenes kuponkódomat!
Kérem az ingyenes kuponkódomat!

Hogyan működik a Voiz hangoskönyvtár mobilapplikáció?

1.
Töltsd le

Androidos vagy iOS-es telefonodra töltsd le ingyenesen az applikációt.

2.
Regisztrálj

Regisztrálj és jelentkezz be, hogy az alkalmazás minden funkcióját elérd.

3.
Hallgass bele

Ezután nézd meg a kínálatot és hallgass bele a neked tetsző könyvek ingyenes fejezeteibe.

4.
Vedd meg

Vásárold meg a neked tetsző hangoskönyvet vagy fizess elő az egyik csomagunkra és hallgasd folyamatosan a jobbnál jobb könyveket.

VOIZ működése Android készüléken

VOIZ működése Apple készülékeken

Gyakori kérdések

 • Ha nincs időm olvasni, akkor mikor lenne időm hallgatni?
  Mindenkinek vannak hetente elvégzendő „kötelező” tevékenységei. Sportolás, ház körüli munkák, bevásárlás, főzés vagy akár beszélhetünk az autóvezetésről, ingázásról is.
  Ezek mind időt visznek el. Ha egyszer összeadod, könnyedén kijön, hogy heti akár 10-20 órát eltöltünk ezekkel a tevékenységekkel. Persze olvasni nem tudnál ezek közben, de hangoskönyvet viszont mostantól könnyedén tudsz hallgatni! Ez azt jelenti, hogy hetente simán meg tudsz hallgatni 1-3 könyvet.
 • Mennyi idő egy könyv meghallgatása?
  Normál tempóban egy könyv átlagosan 4-9 óra, de lehetőséged van gyorsítva is hallgatni, így gyakorlatilag lefelezhető az egy könyvre szánt hallgatási idő. A te választásod.
  Továbbá találsz rövid, 15-30 perces könyvösszefoglalókat is az appban, így ha csak egy könyv esszenciájára vagy kíváncsi, hamar feldolgozhatod.
 • Milyen sűrűn kerülnek fel új könyvek?
  Jelenleg legalább heti 2-3 új könyv kerül fel frissen, de a tervek szerint rövidesen naponta lesz bővítve a könyvtár. Azon is múlik ez, hogy most mennyien kezdik el használni aktívan az applikációt, hiszen akkor lesz lehetőség újabb és újabb könyvek felvételére!
  Már most közel 500 hangoskönyv található az appban.
 • Csak önfejlesztő és üzleti könyvek vannak?
  A fő célcsoport az önfejlesztő és üzleti közösség, tehát elsősorban a fejlődés és a tanulás a cél, a könyvek nagy részének témája is ezt fedi le, ilyen jellegű könyvekkel fog a legdinamikusabban bővülni a könyvtár. Ugyanakkor felkerültek már szépirodalmi művek, regények és gyerekeknek szóló mesekönyvek is, így biztosan mindenki talál magának megfelelő hallgatnivalót.
Kérem a kuponkódomat!
Kérem a kuponkódomat!