Hangoskönyvet készítenél, de
drágállod a profi hangstúdiókat?

Mi a piaci ár harmadáért, óránként (kész, megvágott és masterelt hanganyag)
35.000 Ft-ért elkészítjük neked hangoskönyvedet, stúdióminőségben!

Sőt az értékesítésben is segíthetünk, de erről később…

Szeretnél velünk személyesen beszélni? Akkor hívd a +36303991010 -es számot
vagy töltsd ki a lap alján az űrlapot, és megkeresünk!

Tudjuk milyen nehéz jó áron, kiváló hanganyagot csináltatni.

A saját “Voiz Hangoskönyvtár”
hangoskönyv-mobilapplikációnkhoz mi magunk is rendszeresen olvastatunk fel könyveket.

Amikor felmerült bennünk, hogy applikációban kellene árulni hangoskönyveket, szomorúan tapasztaltuk, hogy a stúdiók 700.000 forinttól felfelé vállalnak hangoskönyvkészítést. Ez teljesen elfogadhatatlan volt számunkra, hiszen mi el szerettük volna érni, hogy havonta 20-30 könyvet olvastassunk fel. Ilyen árak mellett ez lehetetlen lett volna. Ezért elkezdtünk saját felolvasókat keresni, és beruháztunk saját stúdiókba. Így el is értük, amit akartunk, hiszen jelentősen le tudtuk szorítani a hangoskönyvek gyártásának költségét.

Mostanra kialakult egy saját felolvasói bázisunk, akik folyamatosan nekünk olvasnak. Emiatt vagyunk képesek arra, hogy jelentősen jobb árakon készítsünk hangoskönyveket. Ha akarod, akkor a piaci ár töredékéért felolvassuk a te könyveidet is.

Egy átlagos könyv körülbelül 3-11 óra hosszúságú. Így viszonylag könnyen kiszámolhatod, hogy 105-385 ezer forintból készhez kaphatod a könyvedet! Ennyi pénzt már sokkal könnyebben elő lehet teremteni egy hangoskönyv elkészítésére. Nem is beszélve arról, hogy ilyen költség mellett egyszerű pénzt keresni is a hangoskönyveddel!

Sőt, ha félsz a CD-től vagy az mp3-tól, akkor a Voiz Hangoskönyvtár mobilapplikációnkba is beletehetjük a hangoskönyvedet, ahol kódolva lesz a hanganyagod, így megnehezítve a torrent oldalak és a youtube-ra feltöltők dolgát.

Hangoskönyvet akarok csináltatni

MEGÉRI

Miért érdemes velünk dolgoznod?

 • Olyan minőségi hanganyagot kapsz, amilyet magunknak is készítünk (mi erre építjük saját vállalkozásunkat, gagyit nem csinálunk).

 • Gyorsan, a megrendeléstől számított 3-4 héten belül megkapod hangoskönyvedet!

 • A piac ár töredékéért készítheted el hangoskönyvedet.

 • Több felolvasó közül választhatsz!

BÓNUSZ

 • Ha velünk készítteted el  hangoskönyved, lehetőséget adunk, hogy bekerüljön a könyved a Voiz Hangoskönyvtár-mobilapplikációba!

 • Ezzel nem csak a piaci ár töredékéért kapod meg a hangoskönyvedet, hanem még vásárlókat is szállítunk neked!

 • Sőt, a torrent és youtube feltöltők életét is megnehezíted, mert az applikációba kódolva fog felkerülni hangoskönyved!

Milyen garanciát vállaltok a hangoskönyvkészítés-szolgáltatásotokra?

KIVÁLÓ MINŐSÉG

Ha nem teszik a hanganyag, amit neked készítettünk, egyszerűen nem kell kifizetned!

Természetesen ekkor te sem használhatod fel az elkészült hanganyagot. De mi biztosak vagyunk, hogy tetszeni fog a kész termék! Hogy miért?

Mert saját magunknak is olyan minőségben készítettjük el a hanganyagainkat, mint ahogyan a tiédet fogjuk. Mi ebből élünk. Ha nem minőségi terméket állítanák elő, akkor nem is számíthatnánk arra, hogy sikeres üzletünk lesz magunknak is.

SAJÁT BEFEKTETÉSÜNK

Befektetünk saját stúdiónkba és mi alkalmazzuk a felolvasóinkat.

Így elértük, hogy házon belül maradjon a gyártás. Bár ennek szervezése sok figyelmet követel, de anyagiakban a piaci ár töredékéért tudjuk elkészíttetni a hangoskönyveket.

Sőt, szuper gyorsan is készülnek a könyveink, nem kell senkire várnunk.

FELKÍNÁLJUK NEKED

Ennek a lehetőségét most előtted is megnyitjuk.

Hozzáférést biztosítunk stúdióinkhoz és felolvasóinkhoz. Készíttesd el te is olcsón, minőségben és gyorsan a hangoskönyvedet!

Amíg összerakod a kampányod a hangoskönyved értékesítésére, addigra mi le is gyártjuk neked a könyvedet.

A MI ÁRAINK

Biztosra veszem, hogy körbekérdezgettél már a piacon,

így tudod, hogy az óránként 35.000 forint nevetséges összeg.

Az csak percenkén 584 Ft. Nyugodtan hasonlítsd össze másokkal az árainkat!

GARANCIA

És a legjobb rész, hogy mi 100% garanciát vállalunk munkánkra!

Ha nem tetszik a felvétel, akkor nem kell egy forintot sem fizetned nekünk!  Így teljesen kockázatmentesen dolgozhatsz velünk.

Te nem veszíthetsz semmit, itt csak mi bukhatunk!

Lépj kapcsolatba velünk az űrlap kitöltésével!

Mit veszítesz, ha nem velünk készítetted el a hangoskönyvet?

 • Drágább lesz a hangoskönyved

 • Bármikor felkerülhet a netre

 • Elvesztesz egy plusz értékesítési csatornát

Összegezve, ha velünk készítetted el a hangoskönyvedet, akkor a piaci ár töredékéért minőségi hanganyagot kapsz, szupergyorsan! (és akár egy plusz értékesítési csatornát…)

KEZDD EL

GYIK

Kattints ide és töltsd ki ezt az űrlapot. Az űrlap kitöltése még semmire nem kötelez. Ezután felvesszük veled a kapcsolatot. Átbeszéljük a részleteket és ha mindent rendben találsz, akkor szerződést kötünk, majd elkezdjük a gyártást.

A legtöbb esetben mp3-on kapod meg. Ezt tehetjük pendrive-ra, de digitálisan is el tudjuk juttatni hozzád. Ha szeretnéd, a hibáktól mentes, zajtalanított, de még nem masterelt fájlokat is oda tudjuk neked adni, amennyiben szeretnéd később újra megvágni, vagy bármi egyébre felhasználni.

 • Mi csak a hanganyagot készítjük el. Nem vállaljuk annak adathordozón történő kiadását. Példa: Nem mi készítjük el a CD-t, amelyet árulni akarsz. Ezt mással kell megcsináltatnod.
 • Nem lektoráljuk, fordítjuk vagy szerkesztjük a szöveget. Neked kész szöveget kell adnod, amit a felolvasó egy az egyben fel tud olvasni. A szöveget pdf formátumban kell a rendelkezésünkre bocsátanod.

Meggyőztünk?

Akkor kattints a gombra, töltsd ki az űrlapot és felvesszük veled a kapcsolatot!

Hangoskönyvet akarok csináltatni