Bec Evans - Útmutató a boldog üzletépítéshez

Útmutató a boldog üzletépítéshez

Hangoskönyv

RÖVIDÍTETT KÖNYVKIVONAT, KÖNYVÖSSZEFOGLALÓ, NEM A TELJES KÖNYV!

Szinopszis: Az Útmutató a boldog üzletépítéshez (eredeti címén: How to Have a Happy Hustle ; 2019) egy izgalmas ösztönző útmutató az ötletek megvalósításához. A sikeres startup-okat körüllengő misztika lerombolásával Bec Evans elárulja, hogyan tud valaki egy ötletre vállalkozást építeni azáltal, hogy kicsiben kezdi, kreatívan gondolkodik, valamint hogy visszajelzéseket gyűjt a megcélzott piaccal kapcsolatban. A legfontosabb összetevő, hogy az ötlet tesztelésének és építésének folyamatára összpontosítva - miközben különféle emberekkel lépsz kapcsolatba, valamint tanulsz a hibáidból - a boldog és szorgalmas munkán keresztül definiálod újra a sikert, amely magában foglalja a személyes fejlődést, a kiteljesedést, illetve az anyagi hasznot.

Emellett az Útmutató a boldog üzletépítéshez nyerte el a Buisness Book Awards 2020-as díját - "startup-inspiráció" kategóriában.

Kinek ajánljuk?
• Olyan nőknek, akik szívesen elmerülnének a technika világában, ám a "macsókultúra" mindezidáig elrettentette őket.
• Olyan feltörekvő startup-alapítóknak, akiknek nincs meg a kellő önbizalmuk, idejük vagy pénzük az induláshoz.
• Azoknak az innovatív gondolkodóknak, akik szeretik megosztani ötleteiket a világgal.
• Elfoglalt értelmiségiek számára, akik szeretnék tovább csiszolni vállalkozói képességeiket.

A szerzőről: Bec Evans már korábban is innovációkkal kapcsolatos területen dolgozott, akinek végül a mellékes tevékenysége egy startuppá nőtte ki magát. A Prolifiko vezetése mellett elismert író, előadó és coach. Segít az elfoglalt embereknek időt találni a kreatív melléktevékenységeik számára, illetve kezdő vállalkozóknak segít valóra váltani az ötleteiket.
Időben ennyi: 00:37:13