Biros Levente - Mindig többet ADNI

52 szemléletváltó tanulság a mókuskerékől a négymilliárdig

Hangoskönyv

A Mindig Többet ADNI Biros Levente önéletrajzi írása, melyből az olvasó ezúttal nem csupán a 2018-ban az év vállalkozójának választott üzletember útját ismerheti meg a negyvenmilliós adósságtól egy négymilliárdos vállalkozás felépítéséig, de a szemléletváltó tanulságoknak köszönhetően Levente „kárán” tanulhat is, hogy neki már ne kelljen elkövetnie a sikerhez vezető út hibáit.
Levente hihetetlen utat járt be: egyszerű cukrászként a semmiből építette fel milliárdos birodalmát. Sokan azt gondolják, hogy a helyes úton haladnak, aztán valahogy mégis máshova jutnak, mint ahova szerettek volna – Leventét követve most megtudhatják, hogyan lehet levágni a felesleges kanyarokat, hogy melyik vállalkozói szakaszban mire figyeljenek, és hogyan kerüljék el a buktatókat.

„Ez a könyv egyike a magyar vállalkozói lét korszakalkotó könyveinek, mert végre eljutottunk oda, hogy a SIKERES első/második generációs hazai vállalkozók elmesélik a saját útjuk történetét.”

Avidor András, CFE, a BNI Magyarország és Szlovákia vezetője, az Online Brandstores Franchise Hungary társtulajdonosa

„Minden kezdő és haladó vállalkozónak javaslom, hogy pillantson bele Levente inspiráló életútjába, mert gyakorlatias gondolkodásmódjából rengeteg ötletet meríthetünk saját bizniszünk építéséhez.”

Forray Niki, az unnepekaruhaz.hu alapítója

„Akkor vedd meg, ha kéred a konkrét receptet Levente életéhez: hogyan jutott el a milliós adósságból a milliárdos bevételig úgy, hogy ma már csak havonta egyszer jár be a cégébe mint tanácsadó, miközben ott egy jól szervezett csapat és egy csúcsra járatott marketing rendszer -nyomtatja- a pénzt. Ha viszont ez a célod, akkor el ne ereszd ezt a könyvet, mert ígérem, még ma ki fogod olvasni!”

Wolf Gábor, a Marketing Commando alapítója
Időben ennyi: 04:56:48