Czopkó Nóri - Önmagadért

Hogyan legyünk összhangban önmagunkkal nőként?

Hangoskönyv

"2020 áprilisában azon kaptam magam, hogy otthon ülök, és elfog az az érzés, amihez egyáltalán nem vagyok hozzászokva: a kétségbeesés. Kitérdesedett mackóban és zuhanyzóskontyban ültem a kanapén, és vártam a csodát, hogy a világ majd elrendezi magát odakint, és ha kész van, szól nekem is. Egyszer csak berobbant a felismerés: a várakozást, a "valami történik, és akkor majd cselekszem" reményét ebben a pillanatban kell felfüggesztenem. A célom az lett, hogy normális mentális állapotban, és lelki értelemben véve is talpon maradjak.

Törődni magunkkal ugyanis nehéz és időigényes. De elviselni a tétlenséget, és azt, hogy elszalasztjuk a lehetőséget önmagunk potenciáljának kiaknázására, szintén nehéz és fájdalmas.

Neked írtam ezt a könyvet, ha úgy érzed, ott van benned az a NŐ, de nem tud megnyilvánulni. Engedd meg, hogy megfogjam a kezed, és együtt tegyük meg a lépéseket önmagad felé, önmagadért.

A könyvben többek között a következőkre keressük a választ:
- Mi minden alakítja egy nő kisugárzását, és hogyan "fejleszthetjük" azt gyakorlatiasan?
- Mi a valódi megoldás: önmagunk elfogadása, vagy változtatni, amin lehetséges?
- Hogyan befolyásolja a nőiségünk valódi megélését mindaz, amit a külsőnkért teszünk?
- Hogyan győzzük le modernkori ellenségeinket: az önmagunktól ellopott időt, a hamis énidőt vagy a produktív halogatást?
- Segítség, konfliktusok! Hogyan kezeljük őket úgy, hogy ne okozzanak állandó gyomorgörcsöt?

"Tenni önmagunkért sokszor bizony nem a könnyű út, de az egyetlen, ami megéri. Ez a könyv tökéletes útitársad lehet ezen a csodálatos utazáson!" - Szabó Péter"
Időben ennyi: 04:22:00