Felix Salten - Bambi (Hungaroton)

Hangoskönyv

Bambi, az őzike az erdő sűrűjében jön világra egy tavaszon. A mamája hamarosan megtanítja a még fiatal és tapasztalatlan Bambinak, hogy milyen titkai és veszélyei vannak az erdőnek, kik a lakói és hogyan élnek az őzek...

Bambi kedves és gyönyörű történetét most Kováts Adél Kossuth- és Jászai Mari-díjas színművész előadásában hallgathatod meg.

Kováts Adél a Bambiról:
"Felix Salten "Bambi"-ja gyerekkorom legkedvesebb olvasmánya, többször olvastam. Mindig úgy éreztem, hogy főhőse és a többi szereplő személyes ismerősöm, hiszen hangjukat, szokásaikat jól ismerem. Gyerekkorom hétvégéit, nyarait nagyszüleimnél töltöttem. Alkonyatkor a kertből lestem a szemközti erdőből az előttünk elterülő tágas mezőre kimerészkedő őzeket, a szarvascsordát, hallgattam a szarvasbőgést. Fantáziámban magányos sétáim és biciklizéseim helyszínei könnyedén adtak otthont Bambinak és társainak. Felnőttként, anyaként másképp rezonál bennem ez a csodálatos könyv, mélyen megérintő klasszikus a születésről, szeretetről, útkeresésről, bátorságról, veszélyről, szerelemről, felelősségről, magányról, elmúlásról, mindarról, amit úgy hívunk: élet."
Időben ennyi: 05:05:28