Nyíri Zoltán, Dr. Fuchs Anita - A kérdezés 50 árnyalata

Kérdezéstechnika értékesítőknek

Hangoskönyv

Mit gondolsz, te egy 10-es skálán mennyire jól kérdezel?
Vajon mennyivel lennél sikeresebb értékesítő, ha jobban tudnál kérdezni?
Hajlandó vagy néhány órát rászánni, hogy profibb kérdező legyél?
El tudnád költeni azt a plusz pénzt, amit a jobb kérdezési technikáddal keresel?
Ha igenekkel válaszoltál, akkor hallgasd meg ezt az anyagot, és sajátítsd el a hipnotikus hatású kérdezéstechnikát!
Ez a könyvnek látszó tárgy ugyanis nem egy szokásos önfejlesztő üzleti könyv! Ne számíts benne motivációs történetekre, jól hangzó elméletekre, általános okosságokra!

Valójában ez egy professzionális technikai anyag, az egyik legnépszerűbb képzésünk, a hatnapos „Kérdezéstechnika értékesítőknek” tréning-sorozat kivonata. Ezt a programot az elmúlt években kizárólag cégek megrendelésére, zárt körben szállítottuk, most először tárjuk nagy nyilvánosság elé. Az idők során összegyűlt ipari mennyiségű eladástechnikai információ kerül benne bemutatásra részletes tréneri magyarázatokkal, számtalan példával és konkrét gyakorlatokkal. Főbb témaköreink a következők:
• kérdések a szilárd önbecsüléshez
• a kérdezés és a személyiségtípusok összefüggései
• kérdések személyes, telefonos és online kapcsolatfelvételhez
• kérdések az ügyfelek meggyőződésének irányításához
• kérdések a kifogáskezeléshez és a záráshozSzerző és előadó

Nyíri Zoltán – közgazdász, kommunikációs tréner, volt egyetemi oktató. Szakterülete a vállalati kommunikáció (értékesítés, ügyfélkapcsolatok, prezentáció, vezetés, csapatépítés). 15 év egyetemi tanítás után saját cégét vezeti, és külsős tanácsadóként segíti számos kisebb-nagyobb szervezet működését.

dr. Fuchs Anita – Az önmagunkhoz intézett kérdések szakértője. Jogászként végzett, majd az emberek segítésének mélyebb szintjén képezte tovább magát. Az ő ideje akkor jön el, amikor az alaptechnikákban már jártas egy értékesítő, mégsem képes átlépni a belső korlátjait. Önismereti módszereivel segít feltárni és feloldani azokat a gátakat, amelyek visszatartanak valakit attól, hogy egy magasabb szintre léphessen az életében.
Időben ennyi: 01:44:56