Nyíri Zoltán, Hackl Krisztián - Az értékesítés mesterei

HOGYAN TUDSZ TÖBBET KERESNI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT, SOKKAL, DE SOKKAL TÖBBET, MINT EDDIG BÁRMIKOR?

Hangoskönyv

Hogyan vegyük ki a félelmet az ügyfél megkeresésekből? Miért veszítek az utolsó pillanatban? Hogyan tudok profin zárni? Hogyan lesz több törzsvásárlóm?

EZ A HANGOSKÖNYV ARRÓL SZÓL, HOGYAN TÖBBET KERESNI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT.
SOKKAL, DE SOKKAL TÖBBET, MINT EDDIG BÁRMIKOR.

Te mit adsz el? Üzleti ötletet, szolgáltatást, hétköznapi cikkeket vagy nagy értékű termékeket? Vagy „csak” a javaslataidat másoknak?
Mennyivel keresnél többet, ha „csak” 10%-kal nőne a forgalmad ennek a könyvnek köszönhetően?

Hangoskönyvünk professzionális értékesítők tapasztalatait gyűjti össze, de nem csak hivatásos értékesítők számára. Ha könnyebben szeretnél meggyőzni, együttműködésre sarkallni, vagy vezetni embereket, akkor itt ezekhez is kapsz tippeket.

Sikeres üzletkötők mesélnek arról, hogyan működik nekik nap mint nap a kapcsolatteremtés az ügyféllel, a meggyőző termék / szolgáltatás prezentáció, a kifogáskezelés, a lezárás, az ajánláskérés, a vevőgondozás.

A könyvben megszólaló értékesítők mindannyian a területük legjobbjai! Fiatalok, idősebbek, nők, férfiak, de egyben közösek: országos értékesítési versenyek dobogós helyezettjei évről évre – legyen szó akár autó, ingatlan, gyógyhatású készítmény, takarítógép vagy pénzügyi termék eladásáról. Itt dolgoznak köztünk ma, Magyarországon. Ha valaki, akkor ők azok, akik pontosan tudják, hogy mi működik és mi nem, hiszen havi szinten 7-8 számjegyű összegeket keresnek…

A könyv tehát nem más, mint egy kommunikációs receptgyűjtemény! Kipróbált technikák tömegét tartalmazza az értékesítés-pszichológia kincsestárából. Nem tudjuk, pontosan mennyit, mert a könyv kétharmadánál feladtuk a számolást. Akkor 120-nál jártunk…

Szerzők:
Nyíri Zoltán – közgazdász, kommunikációs tréner, volt egyetemi oktató. Szakterülete a vállalati kommunikáció (értékesítés, ügyfélkapcsolatok, prezentáció, vezetés, csapatépítés). 15 év egyetemi tanítás után saját cégét vezeti, és külsős tanácsadóként segíti számos kisebb-nagyobb szervezet működését.

Hackl Krisztián – közgazdász, vállalati tréner. Tapasztalatait a világ számos országában szerezte. Volt a Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületének alelnöke, dolgozott rendezvényszervezőként Dél-Afrikában, pályázatíróként, brókerként, banki értékesítőként Magyarországon.

Ajánlás
Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség ügyvezető alelnökének véleménye a könyvről:
„Az okos ember a saját tapasztalataiból tanul, a másokéból karriert csinál. A szerzők által itt megszólított kiváló értékesítők tapasztalataiból az olvasó rengeteget meríthet. Aki a sikerhez vezető úton időt akar megspórolni, annak ezt a könyvet feltétlenül ajánlom! Olvasás közben megbizonyosodhatunk arról, hogy nem a jó termékektől válnak sikeressé emberek, hanem a felkészült emberektől lesznek sikeresek a termékek. Gratulálok a szerzőknek és az olvasóknak egyaránt! Ezt a könyvet megírni egy újabb jó döntés volt!”
Időben ennyi: 04:58:57