Az értékesítés mesterei - Hangoskönyv

HOGYAN TUDSZ TÖBBET KERESNI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT, SOKKAL, DE SOKKAL TÖBBET, MINT EDDIG BÁRMIKOR?

Az értékesítés mesterei - Hangoskönyv

HOGYAN TUDSZ TÖBBET KERESNI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT, SOKKAL, DE SOKKAL TÖBBET, MINT EDDIG BÁRMIKOR?

Ismertető
Hogyan vegyük ki a félelmet az ügyfél megkeresésekből? Miért veszítek az utolsó pillanatban? Hogyan tudok profin zárni? Hogyan lesz több törzsvásárlóm? EZ A HANGOSKÖNYV ARRÓL SZÓL, HOGYAN TÖBBET KERESNI ÉRTÉKESÍTŐKÉNT. SOKKAL, DE SOKKAL TÖBBET, MINT EDDIG BÁRMIKOR. Te mit adsz el? Üzleti ötletet, szolgáltatást, hétköznapi cikkeket vagy nagy értékű termékeket? Vagy „csak” a javaslataidat másoknak? Mennyivel keresnél többet, ha „csak” 10%-kal nőne a forgalmad ennek a könyvnek köszönhetően? Hangoskönyvünk professzionális értékesítők tapasztalatait gyűjti össze, de nem csak hivatásos értékesítők számára. Ha könnyebben szeretnél meggyőzni, együttműködésre sarkallni, vagy vezetni embereket, akkor itt ezekhez is kapsz tippeket. Sikeres üzletkötők mesélnek arról, hogyan működik nekik nap mint nap a kapcsolatteremtés az ügyféllel, a meggyőző termék / szolgáltatás prezentáció, a kifogáskezelés, a lezárás, az ajánláskérés, a vevőgondozás. A könyvben megszólaló értékesítők mindannyian a területük legjobbjai! Fiatalok, idősebbek, nők, férfiak, de egyben közösek: országos értékesítési versenyek dobogós helyezettjei évről évre – legyen szó akár autó, ingatlan, gyógyhatású készítmény, takarítógép vagy pénzügyi termék eladásáról. Itt dolgoznak köztünk ma, Magyarországon. Ha valaki, akkor ők azok, akik pontosan tudják, hogy mi működik és mi nem, hiszen havi szinten 7-8 számjegyű összegeket keresnek… A könyv tehát nem más, mint egy kommunikációs receptgyűjtemény! Kipróbált technikák tömegét tartalmazza az értékesítés-pszichológia kincsestárából. Nem tudjuk, pontosan mennyit, mert a könyv kétharmadánál feladtuk a számolást. Akkor 120-nál jártunk… Szerzők: Nyíri Zoltán – közgazdász, kommunikációs tréner, volt egyetemi oktató. Szakterülete a vállalati kommunikáció (értékesítés, ügyfélkapcsolatok, prezentáció, vezetés, csapatépítés). 15 év egyetemi tanítás után saját cégét vezeti, és külsős tanácsadóként segíti számos kisebb-nagyobb szervezet működését. Hackl Krisztián – közgazdász, vállalati tréner. Tapasztalatait a világ számos országában szerezte. Volt a Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületének alelnöke, dolgozott rendezvényszervezőként Dél-Afrikában, pályázatíróként, brókerként, banki értékesítőként Magyarországon. Ajánlás Tonk Emil, a Magyar Marketing Szövetség ügyvezető alelnökének véleménye a könyvről: „Az okos ember a saját tapasztalataiból tanul, a másokéból karriert csinál. A szerzők által itt megszólított kiváló értékesítők tapasztalataiból az olvasó rengeteget meríthet. Aki a sikerhez vezető úton időt akar megspórolni, annak ezt a könyvet feltétlenül ajánlom! Olvasás közben megbizonyosodhatunk arról, hogy nem a jó termékektől válnak sikeressé emberek, hanem a felkészült emberektől lesznek sikeresek a termékek. Gratulálok a szerzőknek és az olvasóknak egyaránt! Ezt a könyvet megírni egy újabb jó döntés volt!”


Fejezetek
Autóval a csúcsra
00:35:12 0:00
A top-rep lány
Fejezet hossza: 00:34:06
A gazdagság hullámhosszán
Fejezet hossza: 00:46:00
Mestersége intelligencia
Fejezet hossza: 00:34:05
Kacsasült üzletasszony módra
Fejezet hossza: 00:35:27
Bankárpóker
Fejezet hossza: 00:33:55
Be takarítás
Fejezet hossza: 00:44:12
Bali butik
Fejezet hossza: 00:36:00


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

 • 1841 hangoskönyv
 • Napi szinten bővülő kínálat
 • Töltsd le ingyen
 • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt
 • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból
A Marketing, értékesítés kategória legfrissebb tartalmai
Al Ries, Jack Trout
Joe Girard, Stanley H. Brown
Dr. Bíró Péter
Barák Péter, Társszerzők: Barák Hanna, Béres Endre, Boros Judit
Tóth Mihály
Sándor András
Nyíri Zoltán, Hackl Krisztián

Korlátlan hallgatás

5990Ft

HavidíjAzoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Korlátlan hallgatás

71880Ft

12 + 1 hónap ajándék


A legnépszerűbb csomagunk!
Azoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Csak ez a hangoskönyv

5990Ft

egyszeri vásárlásAz értékesítés mesterei

Book cover image
Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot.

Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot - az ideális megoldást azok számára, akik hatékonyabbá és hatásosabbá akarják tenni mindennapi életüket.

Válassz a legfrissebb hangos könyvek közül. A kínálat napi szinten frissül.

Bestsellerek profi színészek által előadva.

Spórolj időt és hallgasd kedvenc könyveidet bárhol, bármikor - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben.

Fedezd fel a legtöbb magyar hangoskönyvet egy helyen!


Inspiráld magad folyamatosan új ötletekkel és nézőpontokkal, és fejleszd tovább kommunikációs és tárgyalási készségeidet a VOIZ hangoskönyveivel.

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo