/ Szerzők / Mikóczi Ferenc

Mikóczi Ferenc

Mikóczi Ferenc vagyok, 43 éves vállalkozó. Csallóköz szívében, Dunaszerdahelyen élek a nejemmel és két csodálatos gyermekemmel.

2012-ben jutottam életem azon szakaszára, mikor teljesen a padlóra
kerültem, amiért csakis kizárólag magamat okolhatom. Ekkor már nem első alkalommal buktam el és álltam fel. De ezt most más volt. Mert a lényeg nem az, hogy hányszor kerülsz a padlóra és hányszor állsz fel. Hanem, hogy mit tanultál belőle és milyen emberként térsz vissza a játékba. Mindig is a végletek embere voltam. Fiatalkoromban a vadság, a házasság után a munkamánia uralta az életem.

A könyvemben leírom, hogy nekem milyen módszerekkel, milyen úton sikerült az átalakulás. Sok esetben látom, hogy akik elindultak az önfejlesztés útján különböző okok miatt, de megrekednek. Én bemutatok egy új módszert, a saját nézőpontomból. A saját szavaimmal, bárki által érthetően adom át azt a tudást, amit az évek alatt megszereztem. Teljes őszinteséggel beszélek a múltamról, a sötét dolgaimról, mindezt azért, hogy lásd milyen fejlődésen mentem át 5 év alatt. Elég "őrült" vagyok, hogy higgyem, neked is sikerülni fog a könyvem segítségével az átalakulás.