A Vonal - Hangoskönyv

Új életmód az Akasa Krónika bölcsességével

A Vonal - Hangoskönyv

Új életmód az Akasa Krónika bölcsességével

Ismertető
Teremts otthont saját magadban a Vonal segítségével. "Amikor könnyedén élsz, akkor fürge vagy, képes vagy változni és alakulni, az energiád folyékonyságának köszönhetően. Megváltoztathatod a mintáidat, kipróbálhatsz új dolgokat, jól érezheted magad. Ha könnyedén élsz, úgy tudod meggyógyítani magadat és a bolygót is." Élj olyan életet, amelyet lelked vezérel, miközben elsajátítod az Akasa Krónikád bölcsességéhez való hozzáférés új módját ebben a modern útmutatóban. Minden egyes pillanatban isteni üzeneteket kapsz, amelyek abban segítenek, hogy a lelked útjával összhangba kerülj - ez a spirituális fejlődés, a lélekkel átitatott értelem és az egyetemes szeretet útja. Ezek az üzenetek egy óriási metafizikai könyvtárból származnak, amely lelkünk útjának ösvényét tartalmazza és Akasa Krónika a neve. Az Új életmód az Akasa Krónika segítségével című könyvben, Ashley Wood és kreatív munkatársa, Ben Wood a mai felgyorsult világunkhoz alkalmazkodni képes, újfajta módját tárja fel az Akasa Krónika információihoz való hozzáférésnek. A múltban az Akasa Krónika olvasását rendszerint több szakaszból álló felkészülés és szertartás előzte meg. Ashley most egy olyan módszert csatornázott le, amellyel saját Vonalunk frekvenciájára hangolódva azonnali útmutatásban részesülhetünk - kiépítve az energetikai kapcsolódást lelkünk Akasa Krónikájával. A könyv során Ashley Wood válogatott eszközök, gyakorlatok, és tanítások izgalmas tárházát vonultatja fel, amelyeket egy spirituális lénycsoporttól csatornázott le, akiket a Vezető Tanácsnak nevez. Mindez abban segít, hogy aktiválhassuk a Vonalunkat a tisztánlátás, az útmutatások megértése, valamint az intuíció fejlesztése érdekében. A következőket fedezhetjük fel: egyszerű légzés és mozgásgyakorlatok a Vonalunk aktiválása és az Akasa Krónikánkkal történő kapcsolatfelvétel érdekében az intuíció fejlesztése - a felénk érkező üzenetek megértése, befogadása és a kapott útmutatás szerinti bátor cselekvés érzelmeink feltárása és sebeink gyógyításának technikái - a lelki fejlődés iránti elköteleződés megkönnyítésére miként kapcsolódjunk több síkon lelkünk tapasztalásaihoz ebben az életben és azon túl is gyakorlatok és naplóvezetés - hogy megtaláljuk és teljes összhangba kerüljünk hiteles, valódi képességeinkkel és céljainkkal Amikor megtanuljuk, hogyan férhetünk hozzá az Akasa Krónikánkban tárolt bölcsességhez, illetve miként érthetjük meg üzeneteit, megtaláljuk a kulcsot ahhoz, hogy teljességgel kifejezzük nagyszerűségünk igazságát, valamint jelen életünk valódi célját - és talán ami a legfontosabb - megtanuljuk igazán és hitelesen szeretni önmagunkat, a magunk teljes egészében.


Fejezetek
Előszó
00:02:53 0:00
Bevezetés
Fejezet hossza: 00:21:50
1. fejezet: Mit jelent a Vonal?
00:30:15 0:00
2. fejezet: Hogyan aktiváld a Vonaladat?
Fejezet hossza: 00:33:44
3. fejezet: Hogyan fogadd üzeneteidet, és hogyan bízz meg bennük?
Fejezet hossza: 00:34:42
4. fejezet: Hogyan cselekedj az üzeneteknek megfelelően?
Fejezet hossza: 00:31:11
5. fejezet: A szeretet az a fonál, ami összetart
Fejezet hossza: 00:31:26
6. fejezet: Teremtsünk teret lelkünk fejlődéséhez
Fejezet hossza: 00:29:19
7. fejezet: Az átalakulásod energetikai kontrasztjai
Fejezet hossza: 00:39:45
8. fejezet: A Köztes Tér
Fejezet hossza: 00:19:30
9. fejezet: Lelked fénye
Fejezet hossza: 00:32:02
10. fejezet: Sokdimenziós üzenetek és lélekkapcsolatok
Fejezet hossza: 00:36:05
11. fejezet: Az Új Világ új frekvenciája
Fejezet hossza: 00:31:05
Függelék
Fejezet hossza: 00:03:56
Köszönetnyilvánítás
Fejezet hossza: 00:09:09
A szerzőről
Fejezet hossza: 00:00:22


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

  • Több mint 1500 hangoskönyv!
  • Napi szinten bővülő kínálat!
  • Töltsd le ingyen!
  • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt!
  • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért!
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból
A Ezotéria, Spiritualitás, Vallás kategória legfrissebb tartalmai
Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot.

Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot - az ideális megoldást azok számára, akik hatékonyabbá és hatásosabbá akarják tenni mindennapi életüket.

Válassz a legfrissebb hangos könyvek közül. A kínálat napi szinten frissül.

Bestsellerek profi színészek által előadva.

Spórolj időt és hallgasd kedvenc könyveidet bárhol, bármikor - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben.

Fedezd fel a legtöbb magyar hangoskönyvet egy helyen!


Inspiráld magad folyamatosan új ötletekkel és nézőpontokkal, és fejleszd tovább kommunikációs és tárgyalási készségeidet a VOIZ hangoskönyveivel.

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo