Örökölt családi sebeink - Hangoskönyv

Törjük meg az örökölt családmintákat, hogy felszabadítsuk életünket és szeretetünket

Örökölt családi sebeink - Hangoskönyv

Törjük meg az örökölt családmintákat, hogy felszabadítsuk életünket és szeretetünket

Ismertető
Részletes útikalauz a családodból kapott minták és örökölt sebek feltárásához és orvoslásához Vienna Pharaon pszichológus, családterapeuta és kapcsolatkezelési szakértő tollából – mely feltárja előttünk, hogy a korai élményeink és transzgenerációs traumáink hogyan határozzák meg azt, miként viszonyulunk embertársainkhoz, önmagunkhoz és a környező világhoz. Egyikünknek sem volt tökéletes gyermekkora; mindnyájunkba jócskán berögzültek olyan viselkedésformák, melyek nem szolgálják az érdekeinket – sőt kártékonyak ránk nézve. Ám ennek nem muszáj így maradnia, állítja Vienna Pharaon családterapeuta. Meglehet ugyan, hogy a múltunk alakította ki a viselkedésformáinkat, ám a megfelelő eszközökkel átalakíthatjuk e régi mintázatokat. Az Örökölt családi sebeink című művében Pharaon egy gyógyulási folyamaton vezet végig minket azzal, hogy segít megértenünk a családunkat – az embereket, akik között felcseperedtünk, és a keretrendszert, amelyben felneveltek minket –, és kielemeznünk, hogy mi működött abban a bizonyos rendszerben, és mi nem. A család bizonyos diszfunkciói (avagy a gyermekként szerzett „sebek”) felnőtt életünkben is meglepő módokon nyilvánulnak meg a munkahelyi kihívásoktól a személyes küzdelmeinkig. HA FELVÉRTEZZÜK MAGUNKAT A MÚLTUNK ISMERETÉVEL, IGENIS FELÜLÍRHATJUK A SZERZETT MINTÁKAT, HOGY JOBBÁ TEGYÜK KAPCSOLATAINKAT ÉS ÉLETÜNKET. Az Örökölt családi sebeink minden egyes fejezetét irányított önelemzésekkel, személyes élményekkel, esettanulmányokkal, a kínos beszélgetésekhez kidolgozott sablonokkal és feladatlapokkal teszi teljessé a szerző, lépésről lépésre megmutatva, hogy a családja hogyan emelheti a magasba vagy sújthatja a mélybe az embert – de ami a fő, arra is megtanít, miként gyógyíthatod be a családodból örökölt lelki sebeidet egyszer s mindenkorra. A szerző hozzásegít ahhoz, hogy saját eredettörténeted feltárásával számba vehesd elszenvedett sebeidet, s összekapcsold magadban e lelki sebeket önsorsrontó viselkedésformáiddal, és végső soron megtanuld, hogyan alakíthatsz ki és ápolhatsz életedben minél hamarabb egészséges kapcsolatokat. Te, barátom, megrengeted a családrendszert, amelyben élsz. Végre kilépsz a régi szerepekből, melyeket felesleges tovább játszanod. Akár tudatosult benned, akár nem, máris beindítottad életedben a folyamatot, melynek során teret nyitsz az őszinte szeretetnek, kötődésnek és meghittségnek családi és partnerkapcsolataidban, barátságaidban – már akkor megtetted az első lépést, amikor kezedbe vetted e könyvet, és belelapoztál. Én azért vagyok itt, hogy végigkísérjelek gyógyulásod útján. Vienna Pharon


Fejezetek
A szerző jegyzete
00:02:54 0:00
Bevezetés: az én származási családom – és a tiéd
00:39:36 0:00
I. rész: A GYÖKEREINK - 1. Máig a múltban élsz
Fejezet hossza: 00:40:48
2. Tárd fel a sebeid!
Fejezet hossza: 01:05:21
II. rész: SEBEINK ÉS EREDETÜK - 3. Értékesnek akarom érezni magam
Fejezet hossza: 01:20:46
4. Tartozni akarok valahová
Fejezet hossza: 01:09:31
5. Kivételezésre vágyom
Fejezet hossza: 01:15:42
6. Szeretnék megbízni a környezetemben
Fejezet hossza: 01:01:12
7. Szeretném biztonságban érezni magam
Fejezet hossza: 01:19:52
III. rész: VÁLTOZTASS A KAPCSOLATKEZELÉSI MÓDSZEREIDEN! - 8. Konfliktusok
Fejezet hossza: 01:16:23
9. Kommunikáció
Fejezet hossza: 01:12:00
10. A határok meghúzása
Fejezet hossza: 00:47:52
IV. rész: HOZD HELYRE, AMI HAJDAN ELROMLOTT! - 11. A tanultak berögzítése
Fejezet hossza: 00:38:08
Összegzés
Fejezet hossza: 00:06:43


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

 • 1949 hangoskönyv
 • Napi szinten bővülő kínálat
 • Töltsd le ingyen
 • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt
 • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból

Pszichológia, Önismeret, Filozófia

Korlátlan hallgatás

5990Ft

HavidíjAzoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Korlátlan hallgatás

éves

71880Ft

12 + 1 hónap ajándék


A legnépszerűbb csomagunk!
Azoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Csak ez a hangoskönyv

6990Ft

egyszeri vásárlásÖrökölt családi sebeink

Book cover image
Pszichológiai vagy személyiségfejlesztő hangoskönyvek.

Időhatékonyság:

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Szakértői tartalom:

Fedezd fel a legjobb pszichológusok által írt könyvek tudását. A pszichológiai témájú hangoskönyvek segítenek megérteni magadat és másokat, javítani az emberi kapcsolataidat és fejleszteni a mentális és érzelmi képességeidet.

Önismeret:

A pszichológiai vagy személyiségfejlesztő könyvek olvasása, hangoskönyvek hallgatása segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, az erősségeinket és gyengeségeinket. Ha jobban megértjük saját magunkat, az segíthet abban, hogy magabiztosabban álljunk az élet kihívásai elé.

Szakmaifejlődés:

Szakmai fejlődés: A pszichológiai témájú könyvek és hangoskönyvek segítenek abban, hogy megértsük az emberek viselkedését, segít kifejezni és érvényesíteni szándékainkat, így a szakmai fejlődésünkre is pozitív hatással lehetnek.

Jobb párkapcsolatok:

Számos párterapeuta által írt könyv, melyek segítséget nyújtanak a másik fél megértésében, az érzelmi intelligencia fejlesztésében, valamint a hatékonyabb kommunikáció kialakításában. Ezek a hangoskönyvek tartalmazzák a párkapcsolatok gyakorlati tanácsait és eszközeit, amelyek segíthetnek megújítani és javítani a kapcsolatok minőségét.

Bármikor, bárhol elérhető:

A hangoskönyveket bármikor, bárhol meghallgathatod, így utazás, edzés, takarítás mellett is tanulhatsz.

Kényelmes és gazdaságos:

Havi 1 könyv áráért korlátlanúl férsz hozzá számos kiváló minőségű hangoskönyvhöz, így sokkal kényelmesebb és gazdaságosabb, mint a hagyományos könyvek vásárlása.

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo