Első lépések a spirituális úton - Hangoskönyv

Bepillantás a belső bölcsességbe

Első lépések a spirituális úton - Hangoskönyv

Bepillantás a belső bölcsességbe

Ismertető
Nagyon sokszor beszéltünk már arról, hogy mennyire fontos az összes egyén számára annak a megértése, hogy a külső fizikai létezése mellett van egy belső, spirituális léte is. Mindenki számára alapvető, hogy felfedezze ezt a spirituális oldalt, és fejleszteni kezdje azt. Nagyon sok iskola és tanítás létezik, de csak egy központi igazság van, ami nem más, mint a tiszta lélek, amelynek minden más csak egy része. Benned is megvan ez a tiszta lélek, a saját lényedben, és azért vagy itt a Földön, hogy a lelki énedet fejleszd, amely eltemetve fekszik a fizikai, érzelmi és mentális rétegek alatt. White Eagle könyve a földi élet céljáról szól és arról, hogy az emberiség hogyan ereszkedett le a magasabb világokból a földi lét korlátait hordozó inkarnációkba azért, hogy az itt szerzett tapasztalatok segítségével végül elérje a lelki fejlődés egy magasabb fokát és a lelki világok magasabb szféráit. A könyv fejezeteiben olvashatunk a fény kereséséről a spirituális utunk során, a nagy beavatottak által véghezvitt csodákról, az egészséges és a harmonikus lélek titkáról, a szolgálat és a testvériség útjáról, valamint az élet halál utáni folytonosságáról. White Eagle – a lélek világából szóló gyengéd és vigasztaló tanító, arra bíztat minket, hogy ha több út nyílik meg előttünk, akkor saját lelki fejlődésünk érdekében sohase a könnyebbiket válasszuk.


Fejezetek
Bevezetés
00:03:14 0:00
1. A hajnal fényei
00:14:29 0:00
2. A fény csodája
Fejezet hossza: 00:15:53
3. A felkelő nap
Fejezet hossza: 00:14:44
4. A fény maga az élet
Fejezet hossza: 00:16:56
5. A köd felszáll
Fejezet hossza: 00:13:09
6. A tiszta, aranyló égbolt
Fejezet hossza: 00:15:46


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

  • Több mint 1500 hangoskönyv!
  • Napi szinten bővülő kínálat!
  • Töltsd le ingyen!
  • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt!
  • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért!
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból
A Ezotéria, Spiritualitás, Vallás kategória legfrissebb tartalmai
Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot.

Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot - az ideális megoldást azok számára, akik hatékonyabbá és hatásosabbá akarják tenni mindennapi életüket.

Válassz a legfrissebb hangos könyvek közül. A kínálat napi szinten frissül.

Bestsellerek profi színészek által előadva.

Spórolj időt és hallgasd kedvenc könyveidet bárhol, bármikor - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben.

Fedezd fel a legtöbb magyar hangoskönyvet egy helyen!


Inspiráld magad folyamatosan új ötletekkel és nézőpontokkal, és fejleszd tovább kommunikációs és tárgyalási készségeidet a VOIZ hangoskönyveivel.

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo