Nyíri Zoltán, Hackl Krisztián - Személyiségkalauz

Kulcs a jobb kapcsolatokhoz

Hangoskönyv

A négy személyiségtípus a szangvinikus, a kolerikus, a melankolikus és a flegmatikus.
Az életben az egyik legfontosabb dolog megérteni azt, hogy kik vagyunk, megtanulni kifejezni magunkat és kommunikálni másokkal. Alapvetően négyféle személyiségtípus létezik, mindegyiknek megvannak az erősségei és gyengeségei. Ha megértjük az ezek közötti különbséget és felismerjük, hogy melyik jellemző ránk, akkor jobban értjük majd a cselekedeteink és a környezetünk viselkedése mögötti indítékokat, ami átértékeli az emberekkel való kapcsolatainkat. Megvizsgálhatjuk mindegyik típus természetes jellemvonásait, erősségeit és gyengeségeit, valamint azt, hogy ránk melyik típus illik.

Ezen a területen több kiváló nyomtatott irodalom is megjelent az elmúlt években, most pedig hallgatható formában is elérhető tudásanyag.

A jól ismert Személyiségkalauz üzleti szemmel című könyv hangos változatát tartod a kezedben, mely nem pusztán a könyv kihangosított változata, hanem vadonatúj tanulságos szituációk csokra!
Könyvolvasók és tréningrésztvevők százai által legfontosabbnak „legütősebb” ítélt jelenetek, a szerzők szakmai magyarázatával kiegészítve. Rövid, frappáns, színészi hangjátékok. A megszokott laza, humoros stílus, professzionális hangminőségben.
A személyiségtípusok élénkebben jelennek meg előttünk, mint valaha, ezáltal még könnyebben és gyorsabban be tudod azonosítani a típusokat. Hatékony módon, szórakozva tudsz tanulni.
A kísérő effektek, zenei elemek olyan lendület, hangulat, ami nyomtatásban nem érezhető.
A hallott anyag nem csak az olvasott információkat rögzíti, hanem bármilyen élethelyzetben gyorsabban előhozza a kívánt reakciókat.

A vérmérsékleti típusok (szangvinikus, kolerikus, melankolikus, flegmatikus) megismerésének segítségével ebben a hangoskönyvben is ilyen kérdésekre kaphatsz választ:
• Hogyan érjem el, hogy mások hamarabb a bizalmukba fogadjanak, és fontossá váljak a szemükben?
• Hogyan motiváljak másokat?
• Hogyan érezzek rá könnyebben az ügyfeleim igényeire?
• Mire számíthatok az üzleti partnereimtől, kollégáimtól?

Most két fiatal magyar szakember az alapelvek bemutatásán túl üzleti szemszögből is megközelíti kérdést, illusztrálva számos humoros történettel.

Szerzők

Nyíri Zoltán – közgazdász, kommunikációs tréner, volt egyetemi oktató. Szakterülete a vállalati kommunikáció (értékesítés, ügyfélkapcsolatok, prezentáció, vezetés, csapatépítés). 15 év egyetemi tanítás után saját cégét vezeti, és külsős tanácsadóként segíti számos kisebb-nagyobb szervezet működését.

Hackl Krisztián – közgazdász, vállalati tréner. Tapasztalatait a világ számos országában szerezte. Volt a Magyar Közgazdászhallgatók Egyesületének alelnöke, dolgozott rendezvényszervezőként Dél-Afrikában, pályázatíróként, brókerként, banki értékesítőként Magyarországon.
Időben ennyi: 03:08:01