Nyíri Zoltán - Kapcsolatépítés

Minden, amit tudni akartál a névlista bővítéséről

Hangoskönyv

Minden, amit tudni akartál a névlista bővítéséről. „Elfogyott a névlistám!” „Tartanék én bemutatót, csak lenne kinek!” – Hallottál már ilyeneket a munkatársaidtól vagy éppen saját magadtól? Ha igen, akkor valami hiányzik: vagy a bátorság, vagy a névlistabővítés technikái.

Pedig a névlistabővítés tanulható, mi több, kifejezetten szórakoztató!

Ebben az előadásban ezernyi segítséget kapsz hozzá azáltal, hogy végigmegyünk a legfontosabb gyakorlati kérdéseken:
– lehetséges helyszínek, alkalmak az ismerkedéshez
– nyitómondatok
– kérdezéstechnika, nyomógomb-keresés, igényfelkeltés
– lezárási módszerek
– hogyan kérd el az elérhetőséget
– hogyan kérj ajánlást

A legtöbb hálózati üzletben létezik egy magas vezetői szint, amelyet úgy hívnak, gyémánt. Ezeknél a cégeknél azt is tanítják, hogy nem a csoportod válik gyémánttá, hanem te. Vagyis neked kell felnőnöd, változnod, gyémánt személyiséggé válnod. Ennek része az is, hogy bármikor, bárhol könnyedén tudj új embereket hozni a csapatodba. A Kapcsolat – építés című könyv és ez az előadás abban segít, hogy legyél egy gyémánt szinten ismerkedő személyiség.


Szerző és előadó

Nyíri Zoltán – közgazdász, kommunikációs tréner, volt egyetemi oktató. Szakterülete a vállalati kommunikáció (értékesítés, ügyfélkapcsolatok, prezentáció, vezetés, csapatépítés). 15 év egyetemi tanítás után saját cégét vezeti, és külsős tanácsadóként segíti számos kisebb-nagyobb szervezet működését.


Ajánlás

„Eddig minden alkalommal, amikor új munkatársat indítottam el, a kezébe adtam két könyvet az emberi kapcsolatokról. Ezek közül az egyik biztos, hogy Nyíri Zoliék valamelyik könyve volt. Mostantól kénytelen leszek három könyvvel indítani…” (Fuchs Tibor, cégvezető)
Időben ennyi: 01:40:32