Esti meditáció

Ismertető
Az esti elalvást segítő meditáció, amelyet Marianne Williamson kínál, segít a tested és az elméd ellazításában, és az alvás elősegítésében. Ez a meditáció azoknak készült, akik szeretnének stresszmentesen és nyugodtan aludni, hogy regeneráltan ébredjenek fel másnap reggel. Marianne Williamson a meditáció során olyan értékekre fókuszál, amelyek a szeretet, a szellemi növekedés és a belső béke megteremtéséhez vezetnek. Ez a meditáció lehetővé teszi, hogy a nap végén eltávolítsd az elmédben felhalmozódott stresszt, és megpihenj, mielőtt alvásba merülsz. A meditációban Marianne arra ösztönzi a hallgatókat, hogy engedjék el a nap során felgyülemlett negatív érzelmeket, és fókuszáljanak a szeretetre és a pozitív érzelmekre. A meditáció segíti a test és az elme ellazulását, hogy az alvásod nyugodt és pihentető legyen. Ez a meditáció olyan értékeket képvisel, amelyek Marianne Williamson életfilozófiájának középpontjában állnak, mint például a szeretet, a béke, a harmónia és az önmegvalósítás. A meditáció lehetővé teszi, hogy megtaláld a belső békédet, és az élet pozitív energiáinak erejével ébredj fel. Marianne Williamson meditációs stílusa nyugodt és szeretetteljes, ami hozzájárul a meditáció hatékonyságához és az élmény mélységéhez. Összességében, Marianne Williamson esti elalvást segítő meditációja segítségedre lehet abban, hogy jobban aludj és feltöltődj a nap után. A meditációban felszabadított értékek pedig lehetővé teszik, hogy a napjaid pozitívabbak és szeretettel teljesebbek legyenek.


Fejezetek
Esti meditáció
Fejezet hossza: 00:10:28

Hallgasd a legújabb bestsellereket!

 • 1958 hangoskönyv
 • Napi szinten bővülő kínálat
 • Töltsd le ingyen
 • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt
 • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból

Korlátlan hallgatás

5990Ft

HavidíjAzoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Korlátlan hallgatás

éves

71880Ft

12 + 1 hónap ajándék


A legnépszerűbb csomagunk!
Azoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Csak ez a meditáció

2500Ft

egyszeri vásárlásEsti meditáció

Book cover image
Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot.

Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot - az ideális megoldást azok számára, akik hatékonyabbá és hatásosabbá akarják tenni mindennapi életüket.

Válassz a legfrissebb hangos könyvek közül. A kínálat napi szinten frissül.

Bestsellerek profi színészek által előadva.

Spórolj időt és hallgasd kedvenc könyveidet bárhol, bármikor - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben.

Fedezd fel a legtöbb magyar hangoskönyvet egy helyen!


Inspiráld magad folyamatosan új ötletekkel és nézőpontokkal, és fejleszd tovább kommunikációs és tárgyalási készségeidet a VOIZ hangoskönyveivel.

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo