Kötődési problémák - Hangoskönyv

Útmutató a mély és tartós érzelmi kötelékek kialakításához

Kötődési problémák - Hangoskönyv

Útmutató a mély és tartós érzelmi kötelékek kialakításához

Ismertető
Építsünk ki erős kapcsolatokat, vagy javítsunk a jelenlegieken múltunk megértésével! A közelség és az intimitás elmélyítéséhez minden kapcsolatban fontos, hogy először is megértsük a felnőttkori viselkedés és a gyermekkori tapasztalatok közötti egyértelmű párhuzamokat. A kötődéselmélet ötvözi a hagyományos tanításokat a tudat alatti minták ismeretével, így hatékony eszközöket nyújt a lényegbeli, mély változáshoz. Thais Gibson rendkívül informatív és érdekfeszítő könyve bevezet a saját és szeretteink kötődési mintáinak világába. Segít jobban megértenünk, hogyan emelkedhetünk felül a kapcsolataink kihívásain, hogyan alakíthatjuk át a berögződéseinket, és hogyan szerethetjük és érthetjük meg jobban önmagunkat és a körülöttünk élőket. Az interaktív kvízek, összefoglalók és a mindennapokban is alkalmazható, valóban működő stratégiák segítségével elsajátíthatjuk azokat az eszközöket, amelyek szükségesek ahhoz, hogy átprogramozzuk azokat az elavult hiedelmeket, amelyek zűrzavarhoz vezetnek az életünkben és a kapcsolatainkban - legyen szó szerelmi, plátói vagy családi kapcsolatokról. - Hogyan kötődünk? Ismerd meg a négy alapvető kötődési stílust: elutasító-elkerülő, félelemteli- elkerülő, szorongó és biztonságosan kötődő. - Mik a legjobb módszerek? A terápia három elsődleges formája - az ún. elfogadás és elkötelezettség terápia, a kognitív viselkedésterápia és a RAIN (felismerés, elfogadás, vizsgálat, gondoskodás) - alkalmazásával elkezdhetjük átprogramozni a tudatalattinkat. - A régi és az új találkozása: A hagyományos pszichológiai módszerek és a kötődéselmélet új, legmodernebb technikáinak keverékén keresztül tanulhatunk. Lépj te is a gyógyulás és az egészségesebb kapcsolatok felé vezető útra a kötődéselmélet technikáinak elsajátításával!


Fejezetek
Bevezetés
00:02:59 0:00
Hogyan használjuk ezt a könyvet?
Fejezet hossza: 00:01:52
1. fejezet: A kötődéselmélet alapjai
Fejezet hossza: 00:43:10
2. fejezet: Kötődéselmélet a mindennapjainkban
Fejezet hossza: 00:42:30
II. RÉSZ: Az alapvető négy
Fejezet hossza: 00:34:07
3. fejezet: A negatív interakciók leküzdése
Fejezet hossza: 00:40:18
4. fejezet: Szemléletváltás
Fejezet hossza: 00:42:22
5. fejezet: Összpontosítsunk a jelen pillanatra
00:39:46 0:00
6. fejezet: A bölcsesség gyakorlása a mindfulness és a RAIN segítségével
Fejezet hossza: 00:41:00
Köszönetnyilvánítás
Fejezet hossza: 00:01:07
A szerzőről
Fejezet hossza: 00:00:56


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

  • Több mint 1500 hangoskönyv!
  • Napi szinten bővülő kínálat!
  • Töltsd le ingyen!
  • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt!
  • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért!
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból
A Kommunikáció, Párkapcsolat, Gyereknevelés kategória legfrissebb tartalmai
A Pszichológia, Önismeret, Filozófia kategória legfrissebb tartalmai
Pszichológiai vagy személyiségfejlesztő hangoskönyvek.

Időhatékonyság:

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Szakértői tartalom:

Fedezd fel a legjobb pszichológusok által írt könyvek tudását. A pszichológiai témájú hangoskönyvek segítenek megérteni magadat és másokat, javítani az emberi kapcsolataidat és fejleszteni a mentális és érzelmi képességeidet.

Önismeret:

A pszichológiai vagy személyiségfejlesztő könyvek olvasása, hangoskönyvek hallgatása segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, az erősségeinket és gyengeségeinket. Ha jobban megértjük saját magunkat, az segíthet abban, hogy magabiztosabban álljunk az élet kihívásai elé.

Szakmaifejlődés:

Szakmai fejlődés: A pszichológiai témájú könyvek és hangoskönyvek segítenek abban, hogy megértsük az emberek viselkedését, segít kifejezni és érvényesíteni szándékainkat, így a szakmai fejlődésünkre is pozitív hatással lehetnek.

Jobb párkapcsolatok:

Számos párterapeuta által írt könyv, melyek segítséget nyújtanak a másik fél megértésében, az érzelmi intelligencia fejlesztésében, valamint a hatékonyabb kommunikáció kialakításában. Ezek a hangoskönyvek tartalmazzák a párkapcsolatok gyakorlati tanácsait és eszközeit, amelyek segíthetnek megújítani és javítani a kapcsolatok minőségét.

Bármikor, bárhol elérhető:

A hangoskönyveket bármikor, bárhol meghallgathatod, így utazás, edzés, takarítás mellett is tanulhatsz.

Kényelmes és gazdaságos:

Havi 1 könyv áráért korlátlanúl férsz hozzá számos kiváló minőségű hangoskönyvhöz, így sokkal kényelmesebb és gazdaságosabb, mint a hagyományos könyvek vásárlása.

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo