/ Szerzők / Brian Tracy

Brian Tracy

Brian Tracy profi előadó, tréner és tanácsadó, továbbá a Brian Tracy International vállalat elnöke. Önerőből vált milliomossá.
Brian rögös úton tanulta meg a leckét. Nem fejezte be a középiskolát, és évekig kétkezi munkásként dolgozott. Mosogatott, fát vágott, kutakat ásott, gyári munkát végzett, és szénabálákat pakolt farmokon és szántókon.
Húszas évei közepén értékesítőnek állt, és elindult felfelé a ranglétrán az üzleti világban. Évről évre az összes fellelhető ötletet, módszert és technikát elsajátítva és alkalmazva egészen egy 265 milliós ingatlanfejlesztő vállalat ügyvezető igazgató posztjáig jutott.
Az évek során huszonkét különböző vállalatnál és iparágban dolgozott 1981 -ben elkezdte oktatni sikeres módszereit, elméleteit szemináriumok, előadások keretein belül országszerte. Napjainkra könyveit, hanganyagait és videós szemináriumait harmincöt nyelvre fordították le, és ötvenkét országban használják. Azóta, hogy professzionális előadóként tevékenykedik, Brian több mint 5 millió emberrel osztotta meg gondolatait hatvannyolc országban, és több mint 1000 vállalatnál végzett tanácsadói feladatokat.
Brian boldog házasságban él, és négy gyermek édesapja. San Díegóban él, háza egy golfpályán épült. Évente több mint 100 alkalommal tart előadásokat. A siker és teljesítmény témakörének egyik legnevesebb képviselőjeként tartják számon világszerte.

Hangoskönyvek (28 db)