Hogyan folytassunk lehetetlen beszélgetéseket?

Egy roppant hasznos útmutató

Hogyan folytassunk lehetetlen beszélgetéseket?

Egy roppant hasznos útmutató

Ismertető
RÖVIDÍTETT KÖNYVKIVONAT, KÖNYVÖSSZEFOGLALÓ, NEM A TELJES KÖNYV! Szinopszis: A Hogyan folytassunk lehetetlen beszélgetéseket (eredeti címén: How to Have Impossible Conversations ; 2019) őszinte útmutatással szolgál a vitákat nélkülöző konverzációhoz. Peter Boghossian filozófus és James Lindsay tudós azzal érvelnek, legyen bármennyire is kényes egy adott téma, mindannyian csak profitálhatunk belőle, ha nyíltan kifejtjük ellentétes nézeteinket - feltéve, hogy hajlandóak vagyunk tanulni az ilyesfajta kommunikáció során, és nem csupán az ellenvéleményen lévőt akarjuk pocskondiázni. A könyv fejezetei olyan technikákat mutatnak be, amelyek megkönnyítik a tiszteletteljes párbeszédet - az egyetértés kialakításának szabályaitól egészen addig, miként győzd meg róla a vitapartnered, hogy vizsgálja felül a saját feltételezéseit. Kinek ajánljuk? • Azoknak a kritikusan gondolkodóknak, akik szeretik a jó vitákat. • Olyan szkeptikusoknak akik az irracionális dogmák felszámolására törekszenek. • Azon csendes racionalistáknak, akiknek elegük van a folytonos kiabálásból. A szerzőkről: Peter Boghossian filozófia szakos adjunktus professzor az oregoni Portland Állami Egyetemen. A Center for Inquiry (röviden CFI) előadója, valamint nemzetközi előadásokat is tart a Richard Dawkins tudományos alapítvány szervezésében. Emellett tőle származik még Az ateisták létrehozásának kézikönyve (eredeti címén: A Manual for Creating Atheists) című kiadvány is. James Lindsay fizika és matematika diplomával rendelkező szerző. Öt könyvet is írt, többek között a Cinikus teóriák -at (eredeti címén: Cynical Theories), ami a posztmodern gondolkodás tanulmányozása az oktatásban valamint politikai aktivizmusban. Mindezek mellett pedig állandó külsős publicista a Time, a Scientific American valamint a Philosopher’s Magazine-nál.


Fejezetek
Hogyan folytassunk lehetetlen beszélgetéseket?
Fejezet hossza: 00:33:29

Hallgasd a legújabb bestsellereket!

 • 1921 hangoskönyv
 • Napi szinten bővülő kínálat
 • Töltsd le ingyen
 • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt
 • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból

Rövidített könyvek / Könyvösszefoglalók

Korlátlan hallgatás

5990Ft

HavidíjAzoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Korlátlan hallgatás

éves

71880Ft

12 + 1 hónap ajándék


A legnépszerűbb csomagunk!
Azoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Csak ez a könyvösszefoglaló

1000Ft

egyszeri vásárlásHogyan folytassunk lehetetlen beszélgetéseket?

Book cover image
Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot.

Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot - az ideális megoldást azok számára, akik hatékonyabbá és hatásosabbá akarják tenni mindennapi életüket.

Válassz a legfrissebb hangos könyvek közül. A kínálat napi szinten frissül.

Bestsellerek profi színészek által előadva.

Spórolj időt és hallgasd kedvenc könyveidet bárhol, bármikor - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben.

Fedezd fel a legtöbb magyar hangoskönyvet egy helyen!


Inspiráld magad folyamatosan új ötletekkel és nézőpontokkal, és fejleszd tovább kommunikációs és tárgyalási készségeidet a VOIZ hangoskönyveivel.

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo