Mit üzen neked a tested? - Hangoskönyv

Ismertető
A mai kor embereként már nem újdonság számunkra, hogy testünk tökéletesen visszatükrözi lelki folyamatainkat és életmódunkat. Elméletben ezzel legtöbben tisztában vagyunk, ám amikor az a kérdés merül fel, hogy konkrétan “Mit akar NEKEM üzenni az ÉN testem a jelentkező tünettel?”, akkor legtöbben elbizonytalanodunk. A testszimbolikával foglalkozó könyvek, szótárak, térképek hasznosak lehetnek egy pontig, de azon túl magunkra leszünk utalva. Ilyenkor megfogalmazódhat benned is: milyen jó lenne, ha nem lennék így elveszve saját magamban, ha bele tudnék pillantani lelki életem tudattalan részébe, ha tudnék kommunikálni a testemmel, ha tisztábban látnám, hogy tulajdonképpen mi a bajom, ha meg tudnám gyógyítani magam. Ebben lehet segítségedre ez a közel másfél órás, 9 gyakorlatból és egy sor praktikus tanácsból álló gyűjtemény, mely gyakorlati útmutatót ad a testeddel való kapcsolat építésében, a testi tüneteid üzeneteinek megértésében, a testeddel, szerveiddel, betegségeiddel való gyógyító kommunikáció elsajátításában. Tartalom 1. Bevezető gondolatok 2. Testszimbolikai öndiagnózis – asszociációs gyakorlat 3. A Nap és a Hold – vizualizációs gyakorlat 4. Belső utazás – vizualizációs gyakorlat 5. „Kedves Testem!” vizualizációs gyakorlat 6. „Kedves Testem!” kommunikációs gyakorlat 7. „Kedves... (testrészem)!” – vizualizációs gyakorlat 8. „Kedves... (testrészem)!” – kommunikációs gyakorlat 9. „Kedves... (betegségem)!” – vizualizációs gyakorlat 10. „Kedves... (betegségem)!” – kommunikációs gyakorlat 11. Praktikus tippek, tanácsok Ajánló Dr. Buda Lászlótól: „Azzal a céllal készítettem ezt az útmutatót, hogy segítséget kínáljak a “Mit üzen a tested?” című könyv/hangoskönyv tanításainak gyakorlati alkalmazásához. 9 asszociációs, kommunikációs és vizualizációs gyakorlatot találsz a hanganyagban, melyeken személyesen vezetlek végig. A gyakorlatokból hármat ismerhetsz a “Mit üzen a tested?” c. könyvből, viszont itt most olyan tempóban fogod ezeket hallani, melyet követve végig tudod járni saját belső asszociációs és vizualizációs utadat. A kommunikációs gyakorlatok segíthetnek abban, hogy érdemi párbeszédet építs ki saját testeddel, és új módon láss rá esetleges tüneteid, panaszaid hátterére, betegségeid üzenetére. Ezeket a gyakorlatokat bármikor újra előveheted és alkalmazhatod, amikor szeretnéd saját magadat diagnosztizálni vagy/és gyógyítani. A hanganyag végén néhány praktikus tippet és tanácsot is kapsz, melyek segíthetnek a fenti gyakorlatok mindennapi rutinná tételében.”


Fejezetek
1. Bevezető gondolatok
00:03:11 0:00
2. Testszimbolikai öndiagnózis – asszociációs gyakorlat
00:10:39 0:00
3. A Nap és a Hold – vizualizációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:16:25
4. Belső utazás – vizualizációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:07:35
5. „Kedves Testem!” vizualizációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:05:57
6. „Kedves Testem!” kommunikációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:05:23
7. „Kedves... (testrészem)!” – vizualizációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:06:19
8. „Kedves... (testrészem)!” – kommunikációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:05:51
9. „Kedves... (betegségem)!” – vizualizációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:06:02
10, „Kedves... (betegségem)!” – kommunikációs gyakorlat
Fejezet hossza: 00:09:13
11. Praktikus tippek, tanácsok
Fejezet hossza: 00:03:23


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

 • 1989 hangoskönyv
 • Napi szinten bővülő kínálat
 • Töltsd le ingyen
 • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt
 • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból

Pszichológia, Önismeret, Filozófia

Életmód, Gyógyulás, Egészség, Sport

Korlátlan hallgatás

5990Ft

HavidíjAzoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Korlátlan hallgatás

éves

71880Ft

12 + 1 hónap ajándék


A legnépszerűbb csomagunk!
Azoknak akik falják a könyveket, vagy párhuzamosan több hangoskönyvet is hallgatnak.

Előfizetéssel korlátlanul hozzáférsz minden tartalomhoz

 • Korlátlan könyvhallgatás
 • Könyvösszefoglalók
 • Meditációk
 • Trainingek, szemináriumok

Csak ez a hangoskönyv

3490Ft

egyszeri vásárlásMit üzen neked a tested?

Book cover image
Pszichológiai vagy személyiségfejlesztő hangoskönyvek.

Időhatékonyság:

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Szakértői tartalom:

Fedezd fel a legjobb pszichológusok által írt könyvek tudását. A pszichológiai témájú hangoskönyvek segítenek megérteni magadat és másokat, javítani az emberi kapcsolataidat és fejleszteni a mentális és érzelmi képességeidet.

Önismeret:

A pszichológiai vagy személyiségfejlesztő könyvek olvasása, hangoskönyvek hallgatása segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, az erősségeinket és gyengeségeinket. Ha jobban megértjük saját magunkat, az segíthet abban, hogy magabiztosabban álljunk az élet kihívásai elé.

Szakmaifejlődés:

Szakmai fejlődés: A pszichológiai témájú könyvek és hangoskönyvek segítenek abban, hogy megértsük az emberek viselkedését, segít kifejezni és érvényesíteni szándékainkat, így a szakmai fejlődésünkre is pozitív hatással lehetnek.

Jobb párkapcsolatok:

Számos párterapeuta által írt könyv, melyek segítséget nyújtanak a másik fél megértésében, az érzelmi intelligencia fejlesztésében, valamint a hatékonyabb kommunikáció kialakításában. Ezek a hangoskönyvek tartalmazzák a párkapcsolatok gyakorlati tanácsait és eszközeit, amelyek segíthetnek megújítani és javítani a kapcsolatok minőségét.

Bármikor, bárhol elérhető:

A hangoskönyveket bármikor, bárhol meghallgathatod, így utazás, edzés, takarítás mellett is tanulhatsz.

Kényelmes és gazdaságos:

Havi 1 könyv áráért korlátlanúl férsz hozzá számos kiváló minőségű hangoskönyvhöz, így sokkal kényelmesebb és gazdaságosabb, mint a hagyományos könyvek vásárlása.

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo