Visszatérés a szeretethez - Hangoskönyv

Gondolatok A csodák tanítása alapelveiről

Visszatérés a szeretethez - Hangoskönyv

Gondolatok A csodák tanítása alapelveiről

Ismertető
"A legmélyebb félelmünk nem az, hogy kevesek vagyunk. A legmélyebb félelmünk az, hogy végtelenül erősek vagyunk. Nem a sötétség, hanem a belőlünk áradó fény az, ami a leginkább megfélemlít minket." Kivételes mélységű útmutató, amelyben Marianne Willamson megosztja az olvasóval érzéseit és elmélkedéseit A csodák tanítása spirituális klasszikussal kapcsolatban, és arról, milyen csodákra képes önmagában a szeretet. Marianne a kezünkbe adja a benső béke kulcsát: a szeretet bámulatos erejében rejlő csodát. Megmutatja, miként válhat mindnyájunkból csodatevő, ha a szeretetet választjuk, és ezt tesszük meg életünk középpontjává. Nem kell mást tennünk, mint szívvel-lélekkel élni mindennapjainkat egy teljesebb életért, hogy egy békésebb és szeretettel teli világot teremthessünk meg a gyermekeink számára. "Egy klasszikus." - Deepak Chopra "Egy kincs." - Wayne Dyer "E könyvem mondanivalója azon alapul, amit A csodák tanításából tanultam. A Tanítás alapelveiről szól, ahogyan én értelmezem és alkalmazom ezeket a mindennapi életben. A Visszatérés a szeretethez azt az üzenetet közvetíti, hogy a szeretet erősít, nem pedig gyengít bennünket, és mindig a megoldást jelenti, valahányszor problémákkal szembesülünk. A könyvet minden sebre gyógyírt jelentő balzsamnak szántam, útmutatóul a szeretet csodájának alkalmazásához. Mindegy, hogy a kapcsolataink, az egészségi állapotunk, a karrierünk vagy más dolgok miatt állunk ki lelki kínokat; a szeretet ereje a hatékony gyógymód, a válasz." Marianne Williamson nemzetközileg elismert író, előadó, politikai aktivista, spirituális tanító. Tizennégy könyve jelent meg, ezek közül négy a New York Times bestsellerek listájának első helyére került. A Newsweek magazin nemzedéke egyik legbefolyásosabb személyiségének nevezte.


Fejezetek
Előszó
00:12:09 0:00
Bevezetés
00:07:07 0:00
1. fejezet: Pokol
00:17:31 0:00
2. fejezet: Isten
Fejezet hossza: 00:17:08
3. fejezet: Te
Fejezet hossza: 00:36:14
4. fejezet: Megadás
Fejezet hossza: 00:22:15
5. fejezet: Csodák
Fejezet hossza: 00:40:05
6. fejezet: Kapcsolatok I. rész
Fejezet hossza: 00:59:49
6. fejezet: Kapcsolatok II. rész
Fejezet hossza: 00:54:02
6. fejezet: Kapcsolatok III. rész
Fejezet hossza: 00:49:18
7. fejezet: Munka I. rész
Fejezet hossza: 00:51:41
7. fejezet: Munka II. rész
Fejezet hossza: 00:31:54
8. fejezet: A test I. rész
Fejezet hossza: 00:46:38
8. fejezet: A test II. rész
Fejezet hossza: 00:27:43
9. fejezet: Mennyország
Fejezet hossza: 00:53:04
Köszönetnyilvánítás
Fejezet hossza: 00:00:43


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

  • Több mint 1500 hangoskönyv!
  • Napi szinten bővülő kínálat!
  • Töltsd le ingyen!
  • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt!
  • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért!
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból
A Ezotéria, Spiritualitás, Vallás kategória legfrissebb tartalmai
Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot.

Ismerd meg a VOIZ-t az első magyar hangoskönyv platformot - az ideális megoldást azok számára, akik hatékonyabbá és hatásosabbá akarják tenni mindennapi életüket.

Válassz a legfrissebb hangos könyvek közül. A kínálat napi szinten frissül.

Bestsellerek profi színészek által előadva.

Spórolj időt és hallgasd kedvenc könyveidet bárhol, bármikor - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben.

Fedezd fel a legtöbb magyar hangoskönyvet egy helyen!


Inspiráld magad folyamatosan új ötletekkel és nézőpontokkal, és fejleszd tovább kommunikációs és tárgyalási készségeidet a VOIZ hangoskönyveivel.

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo