Ne agyald túl, engedd el - Hangoskönyv

Ne agyald túl, engedd el - Hangoskönyv

Ismertető
Ne hagyd, hogy a negativitás továbbra is elszívja minden energiádat, és közben elmulaszd az élet szépségeit! A zaklatott elme a boldogtalanság legfőbb forrása, mely megakadályozza, hogy meglásd az eléd táruló lehetőségeket. Változtass ezen, most rögtön! "Érezd jobban magad!" - ilyen egyszerű a cél, de egyáltalán nem könnyű ezt segítség nélkül megvalósítani. A Ne agyald túl, engedd el szerzője érti, min mentél keresztül, mennyire belefáradtál az idegölő küzdelmekbe, és milyen könnyen elveszted a fejed a szorongás és a stressz csapdájában. Nick Trenton, a könyv írója elismert pszichológus, részletesen kidolgozott, bevált technikákkal végigvezet téged az összes belső akadályon, hogy segítsen átprogramozni az agyadat, irányítani a gondolataidat, és megváltoztatni rossz mentális szokásaidat. Tanuld meg fegyelmezni az érzelmeidet és őrizd meg a lelki békédet! A könyv pszichológiailag igazolt tippeket ad, melyekkel elhagyhatod szorongásaidat és megváltoztathatod az életedet: - Megmutatja, hogyan uralhatod az érzelmeidet - Egyszerű javaslatokat ad szorongásaid és aggodalmaid kezelésére - Bemutatja, hogyan hasznosíthatod a mindennapokban a kognitív viselkedésterápiákat - Kipróbált módszereket kínál a fejedben zajló szüntelen párbeszéd és a negativitás leszerelésére Számodra sem lehetetlen, hogy aggodalmak, tépelődés és szorongás nélkül teljenek napjaid. Nincs több önostorozás! Nincs több álmatlan éjszaka száguldó gondolatokkal! Szabadítsd meg elméd a túlgondolkodástól, érezd magad jobban, hogy végre szabadon élhess!


Fejezetek
1. fejezet: Bevezetés a szorongás természetébe I. rész
00:05:07 0:00
1. fejezet: Bevezetés a szorongás természetébe II. rész
Fejezet hossza: 00:15:57
2. fejezet: Nyugalom és hidegvér
Fejezet hossza: 00:52:18
3. fejezet: A hibák kijavítása
Fejezet hossza: 00:56:07
Kognitív viselkedésterápia három lépésben
00:25:00 0:00
4. fejezet: Tudatos jelenléttel a túlagyalás ellen
Fejezet hossza: 00:39:29
5. fejezet: Mindennapi stresszoldás
Fejezet hossza: 00:42:52
A módszerek áttekintése
Fejezet hossza: 00:10:17


Hallgasd a legújabb bestsellereket!

  • Több mint 1500 hangoskönyv!
  • Napi szinten bővülő kínálat!
  • Töltsd le ingyen!
  • Hallgass könyveket, akkor is, ha a kezed foglalt!
  • Korlátlanul alig havi egy könyv áráért!
Képernyő metszet a Voiz mobil alkalmazásból
A Pszichológia, Önismeret, Filozófia kategória legfrissebb tartalmai
A Népszerű újdonságok kategória legfrissebb tartalmai
A Életmód, Gyógyulás, Mentálhigiénia, Egészség, kategória legfrissebb tartalmai
Pszichológiai vagy személyiségfejlesztő hangoskönyvek.

Időhatékonyság:

Ha naponta csak 2x25 percet szánsz a hangoskönyv hallgatásra, egy héten belül már elolvasol egy új könyvet - vezetés közben, edzés alatt, vagy akár csak házimunka vagy pihenés közben!

Szakértői tartalom:

Fedezd fel a legjobb pszichológusok által írt könyvek tudását. A pszichológiai témájú hangoskönyvek segítenek megérteni magadat és másokat, javítani az emberi kapcsolataidat és fejleszteni a mentális és érzelmi képességeidet.

Önismeret:

A pszichológiai vagy személyiségfejlesztő könyvek olvasása, hangoskönyvek hallgatása segíthet abban, hogy jobban megismerjük önmagunkat, az erősségeinket és gyengeségeinket. Ha jobban megértjük saját magunkat, az segíthet abban, hogy magabiztosabban álljunk az élet kihívásai elé.

Szakmaifejlődés:

Szakmai fejlődés: A pszichológiai témájú könyvek és hangoskönyvek segítenek abban, hogy megértsük az emberek viselkedését, segít kifejezni és érvényesíteni szándékainkat, így a szakmai fejlődésünkre is pozitív hatással lehetnek.

Jobb párkapcsolatok:

Számos párterapeuta által írt könyv, melyek segítséget nyújtanak a másik fél megértésében, az érzelmi intelligencia fejlesztésében, valamint a hatékonyabb kommunikáció kialakításában. Ezek a hangoskönyvek tartalmazzák a párkapcsolatok gyakorlati tanácsait és eszközeit, amelyek segíthetnek megújítani és javítani a kapcsolatok minőségét.

Bármikor, bárhol elérhető:

A hangoskönyveket bármikor, bárhol meghallgathatod, így utazás, edzés, takarítás mellett is tanulhatsz.

Kényelmes és gazdaságos:

Havi 1 könyv áráért korlátlanúl férsz hozzá számos kiváló minőségű hangoskönyvhöz, így sokkal kényelmesebb és gazdaságosabb, mint a hagyományos könyvek vásárlása.

Partnerek, akik bizonyítják a minőségünket!

Forbes logo
Moti kiadó logo
HVG logo
Édesvíz kiadó logo