Dr. Buda László - Mit üzen neked a tested?

Hangoskönyv

A mai kor embereként már nem újdonság számunkra, hogy testünk tökéletesen visszatükrözi lelki folyamatainkat és életmódunkat.

Elméletben ezzel legtöbben tisztában vagyunk, ám amikor az a kérdés merül fel, hogy konkrétan “Mit akar NEKEM üzenni az ÉN testem a jelentkező tünettel?”, akkor legtöbben elbizonytalanodunk. A testszimbolikával foglalkozó könyvek, szótárak, térképek hasznosak lehetnek egy pontig, de azon túl magunkra leszünk utalva.

Ilyenkor megfogalmazódhat benned is: milyen jó lenne, ha nem lennék így elveszve saját magamban, ha bele tudnék pillantani lelki életem tudattalan részébe, ha tudnék kommunikálni a testemmel, ha tisztábban látnám, hogy tulajdonképpen mi a bajom, ha meg tudnám gyógyítani magam.

Ebben lehet segítségedre ez a közel másfél órás, 9 gyakorlatból és egy sor praktikus tanácsból álló gyűjtemény, mely gyakorlati útmutatót ad a testeddel való kapcsolat építésében, a testi tüneteid üzeneteinek megértésében, a testeddel, szerveiddel, betegségeiddel való gyógyító kommunikáció elsajátításában.

Tartalom

1. Bevezető gondolatok
2. Testszimbolikai öndiagnózis – asszociációs gyakorlat
3. A Nap és a Hold – vizualizációs gyakorlat
4. Belső utazás – vizualizációs gyakorlat
5. „Kedves Testem!” vizualizációs gyakorlat
6. „Kedves Testem!” kommunikációs gyakorlat
7. „Kedves... (testrészem)!” – vizualizációs gyakorlat
8. „Kedves... (testrészem)!” – kommunikációs gyakorlat
9. „Kedves... (betegségem)!” – vizualizációs gyakorlat
10. „Kedves... (betegségem)!” – kommunikációs gyakorlat
11. Praktikus tippek, tanácsok


Ajánló Dr. Buda Lászlótól:

„Azzal a céllal készítettem ezt az útmutatót, hogy segítséget kínáljak a “Mit üzen a tested?” című könyv/hangoskönyv tanításainak gyakorlati alkalmazásához. 9 asszociációs, kommunikációs és vizualizációs gyakorlatot találsz a hanganyagban, melyeken személyesen vezetlek végig. A gyakorlatokból hármat ismerhetsz a “Mit üzen a tested?” c. könyvből, viszont itt most olyan tempóban fogod ezeket hallani, melyet követve végig tudod járni saját belső asszociációs és vizualizációs utadat. A kommunikációs gyakorlatok segíthetnek abban, hogy érdemi párbeszédet építs ki saját testeddel, és új módon láss rá esetleges tüneteid, panaszaid hátterére, betegségeid üzenetére. Ezeket a gyakorlatokat bármikor újra előveheted és alkalmazhatod, amikor szeretnéd saját magadat diagnosztizálni vagy/és gyógyítani. A hanganyag végén néhány praktikus tippet és tanácsot is kapsz, melyek segíthetnek a fenti gyakorlatok mindennapi rutinná tételében.”
Időben ennyi: 01:19:58